• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πολεμική επιχείρηση!!! Έφοδοι της Αστυνομίας σε πάρτι και καλοντυμένους – Παρακολούθηση των social media

Πολεμική επιχείρηση!!! Έφοδοι της Αστυνομίας σε πάρτι και καλοντυμένους – Παρακολούθηση των social media

Αυτά και άλλα πολλά σήμερα και αύριο...

Σαρωτικοί έλεγχοι στους δρόμους, παρακολούθηση των social media για τυχόν αναρτήσεις για μαζώξεις, αποτροπή συναθροίσεων, πάρτι και ρεβεγιόν σε σπίτια και νοικιασμένες βίλες, καθολική απαγόρευση μετακινήσεων μετά τις 22:00!!!

Αυτά και όχι μόνο περιλαμβάνει το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ που μπήκε σε εφαρμογή από σήμερα τα ξημερώματα για το διήμερο της Πρωτοχρονιάς.

Περισσότεροι από 4.000 αστυνομικοί θα συμμετέχουν σε ένα σχέδιο πιο αυστηρό από αυτό των Χριστουγέννων που περιλαμβάνει ακόμη και διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας, με στόχο τον έλεγχο ΟΛΩΝ των αυτοκινήτων και των πολιτών που κυκλοφορούν μετά τις 22:00.

Το σχέδιο προβλέπει ακόμα και σερφάρισμα στο διαδίκτυο για τις αναρτήσεις στα social media, προκειμένου να έχουν εικόνα για καλέσματα σε μυστικά ρεβεγιόν.

Ένα άλλο κομμάτι αφορά στις κρυφές χαρτοπαικτικές λέσχες που κάποιοι θα στήσουν καθώς το έθιμο της χαρτοπαιξίας είναι διαδεδομένο το διήμερο της Πρωτοχρονιάς.

Επιολέον, ομάδες αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. θα σταματούν και θα ελέγχουν αυστηρότατα όσους κυκλοφορούν σε… ύποπτες περιοχές για την οργάνωση τέτοιου είδους πάρτι, οριακά στην ώρα απαγόρευσης, δηλαδή στις δέκα το βράδυ, και με ενδυμασία που παραπέμπει σε Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Η επιχείρηση αυτή θα «ενισχύεται» από το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, όπου θα μεταδίδεται εικόνα από τα αστυνομικά drones, που θα εντοπίζουν από αέρος συγκεντρώσεις και μαζικές μετακινήσεις.