• Αρχική
  • Άρθρα
  • Και εμείς γελούσαμε στις γειτονιές: Το ΒΙΝΤΕΟ από τον ουρανό που προβληματίζει

Και εμείς γελούσαμε στις γειτονιές: Το ΒΙΝΤΕΟ από τον ουρανό που προβληματίζει

drones_xardalias
Όταν ο καταναγκασμός γίνεται υπερθέαμα

Περισσότεροι από 300 χρήστες drones συμμετείχαν στην εκδήλωση που έγινε υπό την αιγίδα της νοτιοκορεατικής κυβέρνησης με στόχο την… εμψύχωση των πολιτών, που έχει να αντιμετωπίσει τις οικονομικές συνέπειες και την πίεση από τον κορωνοϊό.

Την ίδια ώρα drones κατακλύζουν τους ουρανούς των πόλεων, προκειμένου να παρακολουθούν τις μετακινήσεις των πολιτών, οι οποίες περιορίζονται όλο και περισσότερο.

Άλλωστε όπως παραδέχθηκε χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς, ερωτηθείς αν το Κράτος έχει εικόνα σε σχέση με το πόσα εκατομμύρια πολίτες πραγματοποιούν καθημερινά μέσα στο lockdown έστω και μία μετακίνηση, οι Αρχές στην Ελλάδα παρακολουθούν πόσα εκατομμύρια πολίτες κινούνται κι ανά περιοχή και ανά Περιφέρεια και στο σύνολο του εικοσιτετραώρου. 

Κάποιοι πολίτες δεν δείχνουν να καταλαβαίνουν τι ζούμε.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής τα drones πραγματοποίησαν υπερπτήση πάνω από το Ολυμπιακό Πάρκο της Σεούλ. Σαν ένα υπερθέαμα! Έτσι οι πολίτες συνηθίζουν μια και καλή σε αυτά. Και τι θα γίνει αν τελικά στον ουρανό θα επιτραπεί, εν τέλει, να πετούν μόνο τα κρατικά drones;;;

Δείτε το βίντεο από τον ουρανό της Κορέας σε συνδυασμό με βίντεο από αστυνομική επιτήρηση της κίνησης των πολιτών με drones: