ΗΠΑ: Οι μεθοδεύσεις του FBI σόκαραν τους πολίτες

Πριν λίγες ημέρες,

ο πληροφοριοδότης του FBI Stefan Halper, αποκαλύφθηκε ότι «δούλευε» σε ένα τμήμα το οποίο είχε ως στόχο να επέμβει στα πολιτικά πράγματα των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Sputnik, ένα μέρος του FBI έδρασε κατά του Τραμπ και προσπάθησε να τον πλήξει πολιτικά.

Ο Ντόναλτν Τραμπ, ενημερώθηκε για αυτή την αποκάλυψη και ζήτησε να διερευνηθεί το θέμα δικαστικά. Οι παραπάνω αποκαλύψεις έχουν σοκάρει τους Αμερικανούς, οι οποίοι βλέπουν ότι στην χώρα τους παίζονται πολλά κρυφά παιχνίδια.

Η απάντηση του FBI

Ο πρώην διευθυντής του FBI, o James Clapper, δήλωσε ότι ποτέ δεν υπήρξαν μεθοδεύσεις κατά του Τραμπ. Τόνισε ότι οι αποκαλύψεις για τα «δήθεν παιχνίδια κατασκοπίας» κατά του Αμερικανού Προέδρου, δεν έχουν καμία βάση. Το πιο σημαντικό πράγμα που είπε είναι το εξής:
Ποτέ δεν κατασκοπεύσαμε τον κύριο Τραμπ. Το μόνο που κάναμε ήταν μια έρευνα ώστε να διαπιστώσουμε αν υπήρξε Ρωσική επέμβαση στις εκλογές.

Ο James Clapper είναι υποστηριχτής της Κλίντον, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, οπότε κανένας δεν μπορεί να εμπιστευτεί τα λεγόμενά του.

Ο Τραμπ δεν εμπιστεύεται τον Clapper και για αυτό τον λόγο προσπαθεί να φτάσει στην άκρη του νήματος. Ήδη πολλοί αντίπαλοι του Τραμπ, προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και λένε ότι δεν υπήρξε ποτέ παρακολούθηση του Τραμπ.

Συμπέρασμα

Το βαθύ Κράτος των ΗΠΑ, πολεμά με σφοδρότητα τον Τραμπ και αυτό μπορεί να φέρει πολύ επικίνδυνες εξελίξεις. Δεν μπορούμε να ξέρουμε σε πιο σημείο θα φτάσει ο κόσμος, καθώς ο Τραμπ θα κάνει τα πάντα προκειμένου να καταφέρει να εφαρμόσει πλήρως την Ατζέντα του!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu