Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε σήμερα για την διεξαγωγή έρευνας σχετικά με μία διαρροή απόρρητων πληροφοριών από μία ενημέρωση μελών του Κογκρέσου, και αναφορικά με ρωσική εμπλοκή στην προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου.
Ο Τραμπ δήλωσε στους δημοσιογράφους αναχωρώντας από τον Λευκό Οίκο για μία επίσκεψη στην Ινδία, ότι ο ίδιος δεν ενημερώθηκε για πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, η Ρωσία στόχευε να ενισχύσει την προεκλογική εκστρατεία του Μπέρνι Σάντερς, βασικού υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών.
Θυμίζουμε πως το ενδεχόμενο ρωσικής παρέμβασης από μυστικές υπηρεσίες της Μόσχας αποτελεί ένα από τα κυριότερα επιχειρήματα των αριστερών πολιτικών στις ΗΠΑ κατά του Τραμπ.
(φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν 26χρονο από τη Σενεγάλη που απειλούσε με μαχαίρι περαστικούς, vid
- Αυτό που εμφανίστηκε πάνω από το Κίεβο ξεσήκωσε πολλές συζητήσεις, vid
- Απίστευτες εικόνες από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας – Άγριο κοάλα κάνει βόλτα με το αστικό, vid
- Ουκρανικό: Έφτασε στο Μαϊάμι ο απεσταλμένος της Ρωσίας Ντμίτριεφ για συνομιλίες
- Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος Τζορτζ έβαλαν ποδιές…και δούλεψαν στην κουζίνα, vid
- Απόκοσμο τοπίο: Μία πόλη στο μέτωπο πνιγμένη στις οπτικές ίνες των drones, vid
- Άφωνοι οι αρχαιολόγοι στην Αίγυπτο – Ανακάλυψαν αρχαίο ναό αφιερωμένο στο Ρα μετά από 4.500 χρόνια
- Τι κάνει ο Πάπας Λέων στις 3.00 τα ξημερώματα…όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί;
- «Εκλογές τώρα» ζητάει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Δείτε τι έφτιαξε μόνο με….μπαμπού! Απίστευτο ταλέντο, vid









