Η αλήθεια μόνο στο EL: Βίαιη χούντα στην Κίνα, με πρόφαση τον ιό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αλήθεια μόνο στο EL: Βίαιη χούντα στην Κίνα, με πρόφαση τον ιό

Η ιογενής πνευμονία που για πρώτη φορά εμφανίστηκε στην Κίνα, ανάγκασε σε εισαγωγικά την κινεζική κυβέρνηση, να επιβάλει μια νέου τύπου χούντα. Κανένας δεν μπορεί να κυκλοφορήσει χωρίς μάσκα, χωρίς περιορισμούς και χωρίς να περάσει από ελέγχους.

Αυτόνομα εναέρια οχήματα ψεκάζουν με απολυμαντικό υγρό τους πολίτες, τους δίνουν οδηγίες και φυσικά οι αρχές στοιβάζουν νεκρούς από τον ιό, μέσα σε φορτηγά. Οι πτήσεις από και προς την Κίνα έχουν σχεδόν διακοπεί, ενώ η κυκλοφορία σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους έχει απαγορευτεί.

Το σύνολο του πληθυσμού ακολουθεί πιστά και κατά γράμμα τις εντολές των αρχών. Οι λίγοι που δεν τις ακολουθούν, δέχονται βίαια χτυπήματα από την αστυνομία και μπαίνουν σε καραντίνα με το ζόρι.


Οι παραπάνω πρακτικές είναι Κομμουνιστικές και χουντικές. Υποβαθμίζουν την έννοια του ανθρώπου και καταργούν την ελευθερία στην πράξη. Στα ελληνικά ΜΜΕ ακούμε πόσο θετικά είναι τα μέτρα που έλαβαν οι κινεζικές αρχές, γιατί με αυτό τον τρόπο ο ιός δεν θα εξαπλωθεί στον υπόλοιπο πλανήτη. Η θνησιμότητα στην Κίνα αγγίζει το 3%. Για τους θανάτους από τροχαία, πολέμους, πείνα, εγκλήματα κ.α, δεν λήφθηκε κανένα μέτρο, σε κανένα μέρος του κόσμου. Οι νεκροί από άλλες αιτίες (εκτός του ιού δηλαδή), είναι σαφώς περισσότεροι.

Κάποιοι γιατροί είναι καθησυχαστικοί, ενώ άλλοι υποστηρίζουν μαζί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ότι από τον ιό θα μπορούσε να νοσήσει του 60% του παγκόσμιου πληθυσμού. Πολύ καλή δικαιολογία, για να εφαρμοστεί μια παγκόσμια χούντα αύριο-μεθαύριο. Σήμερα απλά βλέπουμε μια πρόβα στην Κίνα και τίποτα παραπάνω. Κανένας δεν αμφισβητεί την επικινδυνότητα του ιού. Είμαστε επιφυλακτικοί όμως, απέναντι σε κάθε μέτρο που δεν καταπολεμά τον ιό, αλλά την ελευθερία των ανθρώπων.

Για να ξέρουμε για ποια χώρα μιλάμε

Σε πολλές πόλεις της Κίνας, εδώ και κάποιο διάστημα λειτουργεί ένα υπερεξελιγμένο κοινωνικό μέσο δικτύωσης. Οι πολίτες αξιολογούνται από το Κράτος Online. Όποιος δεν παίρνει καλή βαθμολογία, δεν έχει το δικαίωμα να ζει σε καλό σπίτι, να έχει καλή δουλειά και να στέλνει τα παιδιά του σε καλά σχολεία. Αμέτρητες κάμερες 24/7, ελέγχουν τα βιομετρικά των πολιτών χωρίς να τους ρωτάνε.

Ακόμα πιστεύετε ότι τα μέτρα που λήφθηκαν για τον ιό, δεν καταπολεμούν τις ελευθερίες των πολιτών;

Photo:pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...