• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έμμεσο κάλεσμα: Καταγγείλτε τους «παράνομους»! Η Αστυνομία θέλει βοήθεια για το Πάσχα, vid

Έμμεσο κάλεσμα: Καταγγείλτε τους «παράνομους»! Η Αστυνομία θέλει βοήθεια για το Πάσχα, vid

Ποιοι θα προθυμοποιηθούν;;;

Λαγονήσι, Μαραθώνας, Γλυφάδα και η Βούλα, Βόρεια Προάστια είναι μερικές από τις περιοχές που μπαίνουν στο στόχαστρο της Αστυνομίας, η οποία καλεί εμμέσως πλην σαφώς «καταδότες της γειτονιάς» να καταγγείλουν όσους διοργανώσουν «παράνομα πάρτυ».

Αυτό γιατί, σύμφωνα με ρεπορτάζ, νέοι έχουν κάνει κρατήσεις για να διασκεδάσουν σε βίλες.

Στα πριβέ πάρτι, αναφέρει το… ρεπορτάζ, το «παρών» δίνουν και γνωστοί djs που έχουν μπει στο κόλπο, όπως αναφέρουν, και προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα, καθώ η κρίση με αφορμή τον κορωνοϊό, τους έχει δυσκολέψει.

Το έργο, όπως υπογραμμίζεται, είναι δύσκολο για την αστυνομία καθώς οι προσκλήσεις αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό και οι καλεσμένοι μαθαίνουν τον τόπο των πάρτυ μέσω sms ή viber αλλά και κλειστών ομάδων στα σοσιαλ μίντια.. Μήπως θα έρθει η ώρα που θα αρθεί το απόρρητο;;;

Ως εκ τούτου εκπρόσωποι των Αρχών καλούν με έμμεσο τρόπο πολίτες να «ρουφιανέψουν» την όποια… «παρανομία»: «Η αστυνομία τις ημέρες του Πάσχα πέρα από τον έλεγχο των μετακινήσεων καλείται να διαχειριστεί κάθε είδους καταγγελία ή πληροφορία για τυχόν οργανωμένα πάρτυ σε νοικιαζόμενα κτίρια αποθήκες και υπαίθριους χώρους μέρη στα οποία πέρα από το ότι δεν τηρούνται οι αποστάσεις και η χρήση μάσκας γίνεται και διακίνηση κάθε είδους ουσιών», σημειώνεται χαρακτηριστικά.