• Αρχική
  • Άρθρα
  • Είδηση που μας προβληματίζει: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας, για τους βουλευτές που ψήφισαν τις «Πρέσπες»

Είδηση που μας προβληματίζει: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας, για τους βουλευτές που ψήφισαν τις «Πρέσπες»

Μετά από τα τελευταία γεγονότα (επιθέσεις σε σπίτια βουλευτών και απειλητικά μηνύματα), η αστυνομία παίρνει τα μέτρα της.

Σύμφωνα με τα όσα ακούσαμε στην εκπομπή «Ακραίως» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ακούσαμε ότι τα μέτρα φύλαξης των βουλευτών που ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών, είναι αυξημένα.

Επίσης ειπώθηκε κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο μας προβληματίζει ιδιαίτερα:

Υπάρχει το ενδεχόμενο, η ελληνική αστυνομία, να ξεκινήσει περιπολίες, ώστε να αποφευχθούν τυχόν επιθέσεις. Εκτός από τους αστυνομικούς που προστατεύουν τους βουλευτές δηλαδή, ίσως προστεθούν και οι περιπολίες, στον σχεδιασμό για την προστασία των ανθρώπων που ψήφισαν θετικά στην κύρωση των «Πρεσπών».

Η παραπάνω είδηση, μας προβληματίζει ιδιαίτερα για δύο λόγους.

1) Κάποιοι πολίτες, θεωρούν ότι οι βουλευτές που ψήφισαν τις «Πρέσπες», τους πρόδωσαν. Έτσι λοιπόν, πραγματοποιούν επιθέσεις εναντίον βουλευτών. Αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Η κατάσταση είναι επικίνδυνη στην χώρα μας.

2) Η αστυνομία, παίρνει μέτρα ασφαλείας πράγμα λογικό. Φοβόμαστε όμως ότι αν συνεχιστούν οι επιθέσεις εναντίον των βουλευτών, οι δυνάμεις καταστολής θα αποκτήσουν ένα ρόλο πιο…διευρυμένο.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών, δεν είναι μόνο μια κακή Συμφωνία επειδή δώσαμε όνομα, γλώσσα και εθνότητα στους Σκοπιανούς, αλλά και γιατί μπορεί να φτάσει στα άκρα τους πολίτες που νιώθουν ότι προδόθηκαν, αλλά και την αστυνομία.

Θα φτάσουμε στα ΑΚΡΑ;

Θα φτάσουμε στο σημείο να γίνουμε σαν την… Βενεζουέλα για παράδειγμα;

photo:pexels.com