• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δεν είναι φαντασία! Αυτό θέλουν οι μαρξιστές μετά τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είναι φαντασία! Αυτό θέλουν οι μαρξιστές μετά τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα γεγονότα δυστυχώς ξεκίνησαν...

«Η αστυνομία ελέγχει τόσες φορές την ταυτότητά μου που δεν θέλω πια να βγω έξω ούτε για ψώνια».

Αυτή είναι η φράση Κινέζου πολίτη!

Όσα εδώ και πολύ καιρό εφαρμόζονται στην Κίνα κάνουν, σταδιακά την εμφάνισή τους και στην Ευρώπη, με έναν ιό, ο οποίος «χτύπησε» πρώτα στην Κίνα, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες της κυβέρνησης Τραμπ, για αυτό ευθύνεται το βιολογικό εργαστήριο τράπεζας ιών στην Ουχάν (ΕΔΩ).

Η Κίνα διαθέτει ένα σύστημα παρακολούθησης των πολιτών της, ενώ πλέον επικαλείται και εκείνη τον κορωνοϊό για να επεκτείνει την εφαρμογή του.

Το el.gr είχε κατά καιρούς αναφερθεί στην υπόθεση Κίνα (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ)

Δυστυχώς, αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι πέραν κάθε φαντασίας.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, όλα γίνονται για την διευκόλυνση και την ασφάλεια των πολιτών.

Το σύστημα έχει τα στοιχεία σου και μπορεί να αναγνωρίσει το πρόσωπό σου! Οι πληρωμές γίνονται πιο εύκολα, όπως και η αγορά εισιτηρίων στο μετρό. Εντούτοις, έχοντας τα στοιχεία σου το Κράτος, είναι σε θέση, με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, να εξακολουθεί να σε εντοπίζει μέσω του δικτύου καμερών, με αποτέλεσμα το κεντρικό σύστημα να έχει καταγράψει κυριολεκτικά, όλες τις κινήσεις σου.

Πού πηγαίνεις, πού συχνάζεις, ποια καταστήματα επισκέπτεσαι, ποιον συναντάς κτλ. Αργότερα δε, αν έχεις και μία ψηφιακή ταυτότητα μέσα σου, με την μορφή εμφυτεύματος, τότε θα ξέρουν ακόμα και τον χτύπο της καρδιάς σου (ΕΔΩ).

Το παρακάτω βίντεο είναι από την Elle Reeve του VICE, η οποία είναι πλέον ανταποκρίτρια του CNN. Δίνει ακόμα μία οπτική μέσα από την Κίνα. Σύντομα ο «Δράκος» θα έχει πάνω από 600 εκατομμύρια κάμερες CCTV απλωμένες σε όλη την κινεζική επικράτεια, παρακολουθώντας τα πάντα.

Χρησιμοποιούν ήδη την αναγνώριση προσώπου για να επιτρέπουν (και να παρακολουθούν) στους ανθρώπους να μπαινοβγαίνουν σε κτίρια.

Το χρησιμοποιούν για να εγγράψουν (και να παρακολουθήσουν) τις παραγγελίες φαγητού τους σε εστιατόρια, κάνοντας προτάσεις με βάση το ιστορικό τους.

Παρακολουθούν ακόμη και πόσο χαρτί υγείας χρησιμοποιούν οι άνθρωποι στις δημόσιες τουαλέτες.

Υπάρχει κοινωνικό σύστημα αξιολόγησης που βαθμολογεί τους πολίτες στο κατά πόσο υπακούν στα κελεύσματα της μία Αρχής.

Ένα από τα συστήματα που χρησιμοποιούν οι Κινέζοι ονομάζεται Skynet. Μάλιστα, αντιπρόσωποι από την χώρα της Άπω Ανατολής είχαν βρεθεί και στην Ελλάδα, προκειμένου να μας δώσουν τα… «φώτα» τους.

Παρόμοια προγράμματα διερευνώνται σε όλο τον κόσμο σε μικρότερες κλίμακες, ενώ τώρα με τον κορωνοϊό, επιταχύνεται η χρήση τους.

Οι διεθνιστές-μαρξιστές του πλανήτη βλέπουν ένα μέλλον όπου όλοι παραμένουν υγιείς, ασφαλείς, αρκεί να ευθυγραμμιστούν με τον έλεγχο και της υποδείξεις μίας κυβέρνησης, μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία θα έχει καταργήσει τα σύνορα, όπως ζητούν οι οπαδοί της Αριστεράς στους δρόμους! Η κομμουνιστική Κίνα λοιπόν έκανε την αρχή και τώρα με τον κορωνοϊό, θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι!

ΦΩΤΟ unsplash