Δείτε ένα από τα «πολλά πρόσωπα», που έχει το βαθύ Κράτος των ΗΠΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Όπως έχετε διαβάσει στο el, το βαθύ Κράτος των ΗΠΑ πολεμάει με σφοδρότητα τον Τραμπ. Όταν λέμε βαθύ Κράτος, εννοούμε τον Αριστερόστροφο μηχανισμό που διοικεί τις Ηνωμένες Πολιτείες ακόμα και σήμερα.

Αυτός ο μηχανισμός βρίσκεται στην κυριολεξία παντού. Υπάρχει μέσα σε όλες τις δομές της εκπαίδευσης, υπάρχει μέσα στο Κογκρέσο, υπάρχει ακόμα και μέσα στην αστυνομία. Η αριστερόστροφη Νέα Τάξη λοιπόν, έχει μια πολύ γερή και στερεή βάση στις ΗΠΑ.

Η εκλογή του Δεξιού Ντόναλντ Τραμπ, χάλασε την «σούπα» της Νέας Τάξης. Οι επιθέσεις που δέχεται ο Αμερικανός Πρόεδρος, είναι ασφυκτικές. Η Αμερικανική κοινή γνώμη, έχει σοκαριστεί από τις μεθοδεύσεις των εχθρών του Τραμπ. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Peter Strzok, ο οποίος είναι μέλος (κατάσκοπος) του FBI.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, «πιάστηκε» να στέλνει μηνύματα κατά του Τραμπ, στα οποία έκανε κάποιες πολύ ανησυχητικές αναφορές και μιλούσε για σχέδιο ανατροπής του Αμερικανού Προέδρου. Προφανώς, ο συγκεκριμένος απλά είναι ένα τσιράκι της Νέας Τάξης. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι ο Strzok στα μηνύματα που έστελνε, έλεγε ξεκάθαρα ότι υπάρχει ολόκληρη ομάδα μέσα στο FBI, η οποία είναι έτοιμη να αναλάβει δράση κατά του Τραμπ.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι το βαθύ Κράτος των ΗΠΑ παίζει ένα πολύ «βρώμικο» παιχνίδι και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά το επιτελείο του Τραμπ. Κύριος στόχος του Δεξιού Προέδρου, είναι να καταφέρει να «καθαρίσει» τις ΗΠΑ, από τους «πρόθυμους κατασκόπους» της Αριστερόστροφης Νέας Τάξης.

Αυτό είναι ένα από τα πολλά (ασήμαντα) πρόσωπα της Νέα Τάξης, που απλά λειτουργούν σαν Δούρειοι Ίπποι:

Στην εικόνα βλέπετε τον Peter Strzok

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu