• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αστυνομικός σε κάθε παγκάκι;;; Έρχεται ο «προληπτικός αποκλεισμός πλατειών», vid

Αστυνομικός σε κάθε παγκάκι;;; Έρχεται ο «προληπτικός αποκλεισμός πλατειών», vid

Η ζωή αλλάζει και γίνεται όλο και πιο δύσκολη...

Τα πάρτι στις πλατείες, όχι απλά συνεχίζονται, αλλά εξαπλώνονται, καθώς ο κόσμος δεν αντέχει άλλο.

Μάλιστα, έχει ξεκινήσει ήδη «εμφύλια» αντιπαράθεση μεταξύ πολιτών που θέλουν να τηρήσουν τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας και το υπολοίπων, με κατοίκους να παίρνουν κουβάδες και να καταβρέχουν τους «παρτόβιους».

Από την άλλη, και με εξαίρεση την πλατεία Βαρνάβα όπου ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι και η αστυνομία προχώρησε σε προληπτικό αποκλεισμό το βράδυ της Παρασκευής, η απουσία της ΕΛΑΣ είναι εμφανής, καθώς στην κυβέρνηση φοβούνται επεισόδια.

Στην κυβέρνηση εξακολουθούν να εκτιμούν ότι μία μαζική αστυνομική παρέμβαση σε κάποια πλατεία θα οδηγούσε σε αναβρασμό..

Αυτό που δείχνει να προκρίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η εφημερίδα Καθημερινή, είναι να υπάρξουν και σε άλλες πλατείες κινήσεις προληπτικού αποκλεισμού παρόμοιες με εκείνη του Παγκρατίου, ενώ θα ενταθούν οι προσπάθειες να εντοπιστούν και οι διοργανωτές των «κορωνοπάρτι.

Ωστόσο το ερωτηματικό παραμένει: Ακόμη και αν ήταν εφικτό να αποκλειστούν όλες οι μεγάλες πλατείες, τίποτε δεν εμποδίζει τις μαζικές συγκεντρώσεις σε άλλα σημεία: Από αλσάκια έως παρτέρια, πυλωτές και παγκάκια.

Θα βάλουν αστυνομικό σε κάθε παγκάκι;;;

Με πληροφορίες από «Καθημερινή»