• Αρχική
  • Άρθρα
  • Από εκεί παίρνουν ιδέες στην κυβέρνηση;;; Σε «κομμουνιστικό» γκρεμό οδηγείται η χώρα – ΒΙΝΤΕΟ

Από εκεί παίρνουν ιδέες στην κυβέρνηση;;; Σε «κομμουνιστικό» γκρεμό οδηγείται η χώρα – ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπορτάζ σοκ με τρομακτικές ομοιότητες...

Στην Ελλάδα ήρθε πρόσφατα η εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας, η οποία θα ξεκινήσει, όπως είδατε, από μεγάλες επιχειρήσεις, που ήδη χρησιμοποιούν συστήματα ωρομέτρησης για τους εργαζόμενους, συνήθως ηλεκτρονικά, και θα επεκταθεί σταδιακά σε όλη την αγορά, ωστόσο ένα ρεπορτάζ σε σχέση με την κομμουνιστική Κίνα «τρομάζει»!

Υπενθυμίζεται πως το υπουργείο Εργασίας έβγαλε βίντεο, το οποίο θυμίζει αντίστοιχα του εξωτερικού, όπου οι εργαζόμενοι έχουν τσιπάκι, αντί για κάρτα, με παρόμοιες λειτουργίες.

Ο εργαζόμενος θα χτυπάει κάρτα ή θα δηλώνει σε ειδική εφαρμογή στο κινητό, την έναρξη και την λήξη της εργασίας. Η κοινοποίηση θα γίνεται σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ στον κεντρικό μηχανισμό, ενώ σε πραγματικό χρόνο θα καταγράφονται και οι υπερωρίες.

Μιλώντας, άλλωστε, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός, κ. Χατζηδάκης δήλωσε, ότι δεν του αρκεί να “χτυπάει κάρτα” ο εργαζόμενος, αλλά με την μέθοδο του γεωεντοπισμού, θα βλέπει το Υπουργείο, αν απομακρύνθηκε ή όχι από την εργασία του.

Στην Κίνα λοιπόν, εταιρείες τεχνολογίας χρησιμοποιούν ένα λογισμικό παρακολούθησης DiSanZhiYan ή αλλιώς το «Τρίτο Μάτι» για να επιβλέπουν όλους τους εργαζομένους.

«Δούλευα 12 έως 16 ώρες την ημέρα γράφοντας κώδικα. Έφτασα σε σημείο κατάρρευσης όταν το αφεντικό μου ήρθε μια μέρα κουνώντας ένα κομμάτι χαρτί στη μούρη μου και ρωτώντας με γιατί παρακολούθησα δύο βίντεο αντί να κάνω τη δουλειά μου», λέει ο Τσιάνγκ, υπάλληλος εταιρεία που χρησιμοποιεί το «τρίτο μάτι».

Εκτός από την παρακολούθηση των αρχείων καταγραφής συνομιλίας για την προβολή σε πραγματικό χρόνο του τι κοιτάζει κάθε υπάλληλος, το λογισμικό «Τρίτο Μάτι» ειδοποιεί τους εργοδότες όταν ένας εργαζόμενος βλέπει βίντεο ή κοιτάζει αγγελίες ευρέσεως εργασίας.

«Το σύστημα κάνει τους εργαζόμενους να φοβούνται. Ξέρουν ότι παρακολουθούνται κατά τη διάρκεια της 12ωρης εργασίας τους. Η ζωή «9-9-6» ήταν αρκετά άθλια και πριν την απειλή της παρακολούθησης», λέει ο Τσιάνγκ, αναφερόμενος στην κουλτούρα της Κίνας, όπου οι υπάλληλοι γραφείου εργάζονται 12 ώρες την ημέρα από τις 09:00 έως τις 21:00, έξι ημέρες την εβδομάδα.

Από την κομμουνιστική Κίνα πήρε την ιδέα λοιπόν ο κ. Χατζηδάκης για να φέρει την ψηφιακή κάρτα εργασίας» και τον γεωεντοπισμό;;; Μήπως να εφαρμόσουν και το «Τρίτο Μάτι»;;;

Σε άρθρο του el.gr, διαβάσατε για τον στόχο να πειστεί η κοινή γνώμη στην Δύση πως ο Κομμουνισμός είναι κάτι το καλό και, γιατί όχι, να επικρατήσει παγκοσμίως, φέρνοντας την κοινωνική αλλαγή που θέλει και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο συμβουλεύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε αυτό το πλαίσιο οι Κινέζοι προσκάλεσαν μια ομάδα μεταναστών από την Δύση που ζουν στη Σαγκάη να περάσουν χρόνο με έναν οδηγό ταξί, έναν γιατρό και άλλους ντόπιους που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: – είναι μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος, όπως μέλη μίας παγκόσμιας κυβέρνησης ή ενός κέντρου εξουσίας ή μίας μεγάλης υπέρ-πολυεθνικής εταιρείας, πείτε το όπως θέλετε, επιδιώκεται να γίνουν όλοι οι «πολίτες του κόσμου».