• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Αντεπίθεση» της Εθνικής Δεξιάς στο χώρο της υγείας; Ετοιμάζεται εμβόλιο για μια πασίγνωστη «ανίατη» ασθένεια (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αντεπίθεση» της Εθνικής Δεξιάς στο χώρο της υγείας; Ετοιμάζεται εμβόλιο για μια πασίγνωστη «ανίατη» ασθένεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια «περίεργη» είδηση κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες..

Η εταιρεία Johnson & Johnson ετοιμάζεται για να δοκιμάσει στις ΗΠΑ και την Ευρώπη ένα πειραματικό εμβόλιο κατά του ιού HIV, μια κίνηση για την ανάπτυξη της πρώτης, έπειτα από δεκαετίες, ανοσοποίησης έναντι του ιού αυτού που προκαλεί τη θανατηφόρα νόσο του AIDS.

Το Bloomberg σημειώνει πως η J&J προσπαθεί να παρασκευάσει ένα εμβόλιο το οποίο θα έχει αποτέλεσμα σε πληθυσμούς σ’ όλον τον κόσμο οι οποίοι έχουν μολυνθεί από χιλιάδες διαφορετικά στελέχη του ιού, ο οποίος αλλάζει γρήγορα.

Άλλα εμβόλια επικεντρώνουν στην πρόληψη μεμονωμένων στελεχών.
Οι επιστήμονες συνεχίζουν τις προσπάθειες και η ανάπτυξη τουλάχιστον άλλων δύο υποσχόμενων εμβολίων βρίσκεται σε προχωρημένo στάδιo, μεταδίδει ακόμη το Bloomberg, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αυτή είναι η είδηση, που μπορεί ο καθένας να βρει και να διαβάσει.

ΩΣΤΟΣΟ, θυμηθείτε τι σας είχαμε γράψει πριν περίπου ένα μήνα σε άρθρο μας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), με αφορμή τις δηλώσεις του εκλεκτού της Εθνικής Δεξιάς στις ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ :

Αφού καταφέρθηκε ήδη από την αρχή της ομιλίας του εναντίον των διεθνιστικών μέσων ενημέρωσης που μεταδίδουν «ψευδείς ειδήσεις», όπως είπε, δήλωσε και κάτι που ελάχιστοι του έδειξαν την απαιτούμενη προσοχή:

Υποσχέθηκε να οδηγήσει, μεταξύ άλλων, τις ΗΠΑ σε νέες, σπουδαίες ιατρικές κατακτήσεις!

 «Θα βρούμε θεραπείες σε πολλά, πολλά προβλήματα, σε πολλές πολλές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και άλλων. Πλησιάζουμε όλο και πιο πολύ σε αυτόν τον στόχο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος και πρόσθεσε: «Θα εξαλείψουμε το AIDS στην Αμερική μια για πάντα και είμαστε πολύ κοντά σε αυτό».

Γενικά, σε σχέση με τις δύο κορυφαίες κοσμοθεωρίες των ΗΠΑ αλλά γενικά ολόκληρου του πλανήτη ισχύει το εξής:

  • Η Εθνική Δεξιά του Τραμπ αλλά και του Πούτιν κινείται στον «αστερισμό» του «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια». Επιλέγει τον αυξημένο πληθυσμό με ενίσχυση του παραδοσιακού θεσμού της οικογένειας και σε αυτό το πλαίσιο, έχει ξεκινήσει προσπάθεια για την ίαση των λεγομένων «ανίατων ασθενειών».

  • Αντίθετα το αριστερόστροφο Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ με τον Ο.Η.Ε. (Νέα Τάξη) δείχνει να θέλει, για το καλό του πλανήτη όπως διατείνονται, να βάλει «φρένο» στην ραγδαία αύξηση του πληθυσμού, δίνοντας περισσότερο βάρος αυτή την στιγμή στην Ατζέντα 2030 και την προστασία του περιβάλλοντος, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα την υγεία των ανθρώπων, οι οποίοι επιβαρύνουν, με τις δραστηριότητές τους, την γη.

«Κακές γλώσσες», τις οποίες εμείς δεν πιστεύουμε, λένε πως κατά αυτόν τον τρόπο ο αριστερός διεθνισμός σκοπεύει να μειώσει τον πληθυσμό για να είναι εύκολο-κυβέρνητος.

Το μήνυμα λοιπόν της Εθνικής Δεξιάς είναι ξεκάθαρο: Ετοιμάζουμε θεραπείες για να ζήσει περισσότερος κόσμος!

Μπορεί επομένως, η παραπάνω είδηση να σχετίζεται με αυτή την ανακοίνωση του Τραμπ;

Οψόμεθα.

(φώτο: Pexels)