Σπέρνουν διχόνοια στους Έλληνες! «Πώς με βάζουν εμένα να κάνω face control στους πελάτες;» – Δυστοπικές καταστάσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Άρχισαν οι πρώτες αντιδράσεις.

Η συζήτηση περί της μετατροπής των χώρων εστίασης και θέαματος «ζώνες αποκλειστικά εμβολιασμένων» έχει αρχίσει και προκαλεί ήδη αρκετούς προβληματισμούς προτίστως στους ανθρώπους της αγοράς.

Η κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, αιφνιδίασε τους επιχειρηματίες όσον αφορά τα covid-free καταστήματα και τα πιθανά ανταλλάγματα σε όσους ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους μόνο για εμβολιασμένους.

«Θα κάνω στην επιχείρησή μου face control και θα ζητάω στον πελάτη να μου δώσει προσωπικά δεδομένα; Αυτό δεν μπορεί να συμβεί με μια απλή συζήτηση. Δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο με το υπουργείο. Φανταστείτε να έρθει μια παρέα, με τους μισούς εμβολιασμένους και τους άλλους μισούς ανεμβολίαστους.

Εγώ θα διώξω τους μισούς; Νομίζω ότι είναι μια δύσκολη άσκηση. Πρέπει να κάνουμε όλες τις ενέργειες ώστε να πείσουμε τους ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν. Το μεγάλο μας όπλο είναι ο εμβολιασμός.

Δεν μπορώ να δεχτώ να είναι κάτι τέτοιο υποχρεωτικό για το σύνολο του κλάδου. Ας το επιλέξει κάθε συνάδελφος, αν θέλει να κάνει covid – free το εστιατόριό του.

Άκουσα τι είπε ο κ. Γεωργιάδης, ότι ουσιαστικά θα υποχρεώσει τις επιχειρήσεις να το κάνουν. Ο κλάδος δεν μπορεί να δεχτεί κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε συζητήσει με το υπουργείο για τα προνόμια των εμβολιασμένων. Δεν μπορούμε να δημιουργούμε δύο ταχύτητες μεταξύ των επιχειρήσεων».

Η κυβέρνηση και οι….«σοφοί» ειδικοί της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων τα ακούνε αυτά ή θα μετατρέψουν και επίσημα την Ελλάδα σε χώρα 2 ταχυτήτων, διχάζοντας τους πάντες, ακόμα και παρέες ή οικογένειες που θέλουν να βγουν για ένα φαγητό;;;

(φωτο: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί