ΣΟΚ με το ΒΙΝΤΕΟ: «Ψέμα πως τα εμβόλια έχουν παρενέργειες, να ΜΗΝ ακούγεται στα κανάλια»! Πρωινή ΡΟΥΚΕΤΑ

Παραξενεύτηκαν ακόμα και οι δημοσιογράφοι! Με πονηρό τρόπο συκοφαντούν την αλήθεια! Δείτε πως προσπαθούν να το καταφέρουν!

Απίστευτη πρωινή προπαγάνδα!!!

Την ώρα που επιστήμονες αποκλείονται από συνέδρια για τα εμβόλια, επειδή εκφέρουν γνωματεύσεις κατά του μαζικού υποχρεωτικού εμβολιασμού, πλέον υπάρχουν φωνές που ζητούν να αποκλειστεί η επιστημονική άποψη, η οποία κάνει αναφορά, για παράδειγμα, σε πιθανές «παρενέργειες του εμβολίου».

Ο ερευνητής, Γιώργος Παυλάκης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, έκανε λόγο για παραπληροφόρηση.

«Είναι μεγάλο πρόβλημα και χρειάζεται να βοηθήσουμε όλοι. Αυτό που δεν χρειάζεται αυτή την στιγμή είναι να δίνουμε βήμα σε άτομα που σαμποτάρουν την παγκόσμια προσπάθεια κατά του κορωνοϊού. Να μην φιλοξενούμε απόψεις που είναι προφανή ψέματα. Δεν πρέπει τα μέσα να συνεχίσουν να το κάνουν. Οι διαφορετικές απόψεις είναι σεβαστές. Η παραπληροφόρηση είναι λάθος», δήλωσε.

Τι εστί όμως παραπληροφόρηση κατά τον ίδιο;;;

Ο κ. Παυλάκης απέφυγε να διευκρινίσει τι είναι «διαφορετική άποψη», ωστόσο ανέφερε, ποια είναι, σύμφωνα με τον ίδιο, ψέματα, τσουβαλιάζοντας την επιστημονική αλήθεια με γραφικά θεωρήματα, τα οποία σκοπίμως μπαίνουν εμβόλιμα, προκειμένου να σπιλώσουν την όποια προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών.

Ισχυρίστηκε λοιπόν ο κ,. Παυαλάκης πως ψέμα είναι πως «τα εμβόλια βάζουν τσιπάκια στους ανθρώπους, πως τα εμβόλια προκαλούν στείρωση, πως τα εμβόλια έχουν παρενέργειες, πως τα εμβόλια θα καταστρέψουν τα παιδιά μας».

Όταν προσθέτει κάποιος κάτι που καταφανώς δεν ισχύει, καθώς αυτά τα εμβόλια δεν βάζουν τσιπάκι μέσα στους ανθρώπους, σε εύλογες ανησυχίας διανθισμένες με επιστημονικά επιχειρήματα, τότε είναι προφανής ο σκοπός να γελοιοποιηθεί η πλευρά που υποστηρίζει πως τα εμβόλια έχουν παρενέργειες, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΑΝΕΙ, χωρίς μάλιστα να έχουν ερευνηθεί ακόμα οι μακροχρόνιες επιπτώσεις.

Όπως ζητά μάλιστα ο κ. Παυλάκης, τέτοιες τοποθετήσεις πρέπει να απαγορευθούν!!!   

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί