«ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ» ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!! Δείτε τι έκανε αστυνομικός σε 5ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ και έτρεξαν ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ την υπόθεση, vid

Μέρα με την μέρα φαίνεται τι έρχεται…

Σε ένα τραγικό περιστατικό στην Γαλλία φαίνεται πως μέρος της Δικαιοσύνης στηρίζει την χούντα που εγκαθιδρύεται και επιδιώκει να φτάσει στην κορύφωσή της μέσω χάους, ενδεχομένως με άλλους είδους εξουσία!

Πρόκειται για υπόθεση συγκάλυψης σύνθλιψης κρανίου 5χρονου κοριτσιού από αστυνομικό.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ:

«Στο 100% των φακέλων μου έχουμε τους εισαγγελείς που δεν έχουν παρά μόνο έναν σκοπό, να απαλλάξουν τους αστυνομικούς!!!!!

Σας δίνω ένα παράδειγμα πολύ συγκεκριμένο.

Πάνε 2 βδομάδες που ο Τύπος ανέφερε ένα κοριτσάκι 5 ετών στο Chanteloup-les-Vignes που δέχτηκε ένα βλήμα από εκτοξευτήρα σφαιρών καουτσούκ, τύπου Le Flash-Ball, κατακέφαλα.

Της κομμάτιασε το κρανίο ο αστυνομικός που έριξε και όντας πολύ περήφανος για τη βολή του, βιντεοσκόπησε την βολή του και την έβαλε και στα κοινωνικά δίκτυα επιδεικνύοντας τον εαυτό του και λέγοντας: ”Ορίστε πως δρούμε σε ορισμένες συνοικίες.”

Οι γονείς που βρίσκονταν δίπλα στο κοριτσάκι συνέλεξαν το βλήμα του εκτοξευτήρα και το παρέδωσαν στις Εσωτερικές Υποθέσεις της αστυνομίας ώστε να εξεταστεί. Οι Εσωτερικές Υποθέσεις υπέδειξαν ότι υπήρχε ένα ανδρικό DNA.

Και η κυρία Εισαγγελέας της Προεδρίας των Βερσαλλιών, η κυρία Caillibotte, διέταξε τις Εσωτερικές Υποθέσεις να μην ταυτοποιήσουν το ανδρικό DNA!!!!!! Ύστερα απ’ αυτό, αρχειοθέτησε την υπόθεση χωρίς συνέχεια με την συλλογιστική ότι ο δράστης δεν ταυτοποιήθηκε!!!!! Συνεπώς, έχουμε μια εισαγγελέα που κάνει τα πάντα ώστε ο αστυνομικός που κομμάτιασε το κρανίο ενός κοριτσιού να μην ταυτοποιηθεί, με σκοπό, στην συνέχεια να αρχειοθετηθεί η υπόθεση…..».

Δείτε το βίντεο:

ΦΩΤΟ Pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί