Σκοταδιστική ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!! Απαγόρευσαν σε ανεμβολίαστο φοιτητή να συμμετέχει ακόμα και σε διαδικτυακά μαθήματα!!!

Ένας φοιτητής από το New Jersey των ΗΠΑ, δέχθηκε απαγόρευση συμμετοχής ΑΚΟΜΑ και σε διαδικτυακά μαθήματα, επειδή δεν είναι εμβολιασμένος.

Το περιστατικό συνέβη στο Πανεπιστήμιο Rutgers και αφορά τον 22χρονο Logan Hollar.

Του απαγορεύτηκε να κάνει διαδικτυακά εικονικά μαθήματα επειδή δεν είναι εμβολιασμένος, παρά το γεγονός ότι ήταν πρόθυμος να μείνει εντελώς εκτός πανεπιστημιούπολης.

«Δεν είμαι σε ηλικιακή ομάδα σε κίνδυνο. Είμαι υγιής και γυμνάζομαι. Δεν θεωρώ ότι ο COVID είναι τρομακτικός», είπε ο 22χρονος. «Αν κάποιος θέλει να εμβολιαστεί, είναι εντάξει για μένα, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να πιεστεί», συμπλήρωσε.

Ωστόσο, όταν πήγε να πληρώσει για την διαδικτυακή του πορεία στα τέλη του περασμένου μήνα, ο Χόλαρ ανακάλυψε ότι είχε κλειδωθεί το email του και οι σχετικοί λογαριασμοί του.

Ο πατριός του Χόλαρ, ο Κιθ Γουίλιαμς – ο οποίος έχει εμβολιαστεί, δήλωσε «άναυδος» με την στάση του Ράτγκερς.

«Πιστεύω στην επιστήμη, πιστεύω στα εμβόλια, αλλά είμαι πολύ σίγουρος ότι ο COVID-19 και οι παραλλαγές του δεν ταξιδεύουν μέσω οθονών υπολογιστών, κατά την διάρκεια διαδικτυακών μαθημάτων», δήλωσε ο Williams στο NJ.com.

Η εκπρόσωπος του Rutgers, Dory Devlin, επέμεινε ότι το πανεπιστήμιο «παρείχε ολοκληρωμένες πληροφορίες και οδηγίες στους φοιτητές για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις εμβολίου μέσω πολλών διαύλων επικοινωνίας».

Σημείωσε ότι η πολιτική του Rutgers διαφοροποιείται μεταξύ ενός “πλήρως διαδικτυακού προγράμματος χορήγησης πτυχίου” και “μαθημάτων που είναι απομακρυσμένα” αλλά μέρος ενός μαθήματος όπου άλλοι φοιτητές βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη, όπως στην περίπτωση του Hollar.

Τι άλλο θα ζήσει αυτός ο πλανήτης!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί