ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: Σάλος με βιβλία παιδεραστίας σε σχολικές βιβλιοθήκες, Μάνα διαβάζει από μέσα και ΩΡΥΕΤΑΙ

Ό,τι πιο αισχρό έχετε φανταστεί! Μένεις άφωνος και οργισμένος!!! Απόλυτο ΣΟΚ!!!

Ένα σχολικό συμβούλιο στη Βιρτζίνια επιχείρησε να διακόψει μια μητέρα που διάβαζε δυνατά, η αλήθεια είναι, αποτροπιαστικά γραφόμενα από βιβλία παιδεραστίας που ήταν αποθηκευμένα στην βιβλιοθήκη του ίδιου του σχολείου στο πλαίσιο μιας προσπάθειας «διαφορετικότητας και ένταξης».

Η Stacy Langton απευθύνθηκε στους αξιωματούχους του Fairfax High School για το θέμα, διαβάζοντας μέσα από τα δύο βιβλία που ανακάλυψε στο ίδρυμα.

 «Αφού είδα μια συνεδρίαση του σχολικού συμβουλίου της 9ης Σεπτεμβρίου στο Τέξας σχετικά με την πορνογραφία στα σχολεία, αποφάσισα να ελέγξω τους τίτλους στο λύκειο του παιδιού μου, το Λύκειο Fairfax. Τα βιβλία ήταν διαθέσιμα και τα ελέγξαμε. Και τα δύο αυτά βιβλία περιλαμβάνουν παιδεραστία, σεξ μεταξύ ανδρών και αγοριών», είναι τα σοκαριστικά λόγια της μάνας!

Τα βιβλία περιλαμβάνουν ό,τι πιο αισχρό έχετε φανταστεί! Η διαστροφή έχει εισχωρήσει στα σχολεία ανά τον κόσμο και όλοι ελπίζουν να μην υπάρχουν καταχωνιασμένα αντίστοιχα βιβλία σε αντίστοιχες βιβλιοθήκες στην Ελλάδα!

Προσοχή σκληρό βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί