Σκάνδαλο «ΒΟΜΒΑ» στις ΗΠΑ! Στην φόρα οι διεθνιστές με κρυφή κάμερα, το θέμα και στα ρωσικά ΜΜΕ

Αποκλειστικά στο ΕΛ....

Κρυφή κάμερα Αμερικανών δημοσιογράφων, έχει καταγράψει πλάνα ενός συμβασιούχου αξιωματικού της CIA και πρώην εργαζομένου του FBI, που φαίνεται να παραδέχεται μια σειρά από αμφισβητούμενες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων ψευδών ειδήσεων που διαδίδει το σύστημα!

Συγκεκριμένα, ο Gavin O’Blennis, ένας συμβασιούχος αξιωματικός της CIA είπε σε έναν μυστικό δημοσιογράφο της Sound Investigations ότι το FBI «μπορεί να βάλει οποιονδήποτε στην φυλακή… να τον στήσει!».

«Το ονομάζουμε ώθηση», είπε ο O’Blennis, προσθέτοντας ότι το FBI μπορεί να βάλει στην φυλακή «προβληματικούς» αντί-διεθνιστές δημοσιογράφους όπως ο Tucker Carlson και ο Alex Jones.

Ο O’Blennis είπε για τον Alex Jones: Το FBI “του πήρε τα χρήματά του” και “του έκοψε τα πόδια”.

Ο Gavin O’Blennis είπε ότι τουλάχιστον 20 μυστικοί πράκτορες του FBI βρίσκονταν στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου 2021, όπου έγιναν τα γεγονότα της «εισβολής δεξιών ψηφοφόρων», προκειμένου να παγιδεύσουν τον Τραμπ, όπως ισχυρίζεται η πλευρά των αντί-διεθνιστών πολιτικών!

Το σκάνδαλο είναι μεγάλο και δημοσιογράφοι όπως ο Alex Jones σκέφτονται να αρχίσουν τις μηνύσεις! Το θέμα μεταδίδεται και από ρωσικά ΜΜΕ!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί