«ΣΚΑΝΔΑΛΟ»! Ό,τι θέλουν κάνουν με τα εμβόλια COVID: Στα ύψη τα κέρδη, σε εφαρμογή το σχέδιο ΕΛΕΓΧΟΥ των ανθρώπων

Τι αποφασίστηκε με το έτσι θέλω για τα εμβόλια BioNTech/Pfizer!!!

Στις 21 Απριλίου, ο ιστότοπος του Paul-Ehrlich-Institut (PEI), ενός ινστιτούτου εμβολίων και βιοϊατρικής με έδρα το Langen (Hessen) της Γερμανίας, ανακοίνωσε ότι για το εμβόλιο COVID από την φαρμακευτική εταιρεία BioNTech/Pfizer «η ΕΕ ενέκρινε την παράταση της διάρκειας ζωής των φιαλιδίων τόσο για τις δόσεις όσο και για όλα τα σκευάσματα από εννέα σε δώδεκα μήνες». Το PEI είναι ένα ομοσπονδιακό ινστιτούτο υπαγόμενο στο χαρτοφυλάκιο του γερμανικού Ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας (BMG).

Η Handelsblatt  αναφέρει ότι λόγω «εκτεταμένων παραδόσεων εμβολίων για τον COVID», η φαρμακευτική εταιρεία του Uğur Şahin στο Mainz κατάφερε να τριπλασιάσει τις πωλήσεις και τα κέρδη της το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Η εταιρεία εξήγησε:

“Γνωστοποιήσαμε τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου μας σήμερα. Έχουμε αποδείξει ότι συνεχίζουμε να βάζουμε πυλώνες ανάπτυξης στις θεραπείες μολυσματικών ασθενειών και την ογκολογία και τιμολογήσαμε περισσότερες από 750 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου μας για τον COVID-19 το πρώτο τρίμηνο του 2022.”

Μόλις τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους η διάρκεια ζωής του εμβολίου Comirnaty® για τον COVID επεκτάθηκε από έξι σε εννέα μήνες και τώρα πήγαν στους 12!

Κάνουν δηλαδή ό,τι θέλουν για να ξεφορτωθούν τα εμβόλια και παρεμπιπτόντως αυξάνονται και τα κέρδη αυτών, οι οποίοι κάνουν την δουλειά για την διεθνιστική τάξη πραγμάτων, η οποία δεν ενδιαφέρεται για τα χρήματα αλλά για την εξουσία πάνω στους ανθρώπους, τους οποίους θέλει να ελέγξει ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ, όπως ανοιχτά πλέον παραδέχεται ο σύμβουλος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Γιουβάλ Νώε Χαράρι!

Σύμφωνα με το PEI, όλα τα φιαλίδια με ημερομηνία λήξης τον Απρίλιο του 2023 ή μεταγενέστερη φέρουν ήδη την πρόσφατα εγκεκριμένη διάρκεια ζωής δώδεκα μηνών από εννέα που ήταν πριν.

Ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής (CFO) της BioNTech, Jens Holstein, αναφέρεται στην τελευταία τριμηνιαία έκθεση της εταιρείας να λέει:

Πιστεύουμε ότι η παγκόσμια ανάπτυξη του εμβολίου μας πιθανότατα έσωσε εκατομμύρια ζωές και είχε σημαντικό αντίκτυπο στην ανθρωπότητα. Ως αποτέλεσμα του αυξημένου όγκου παραγγελιών… μπήκαμε στο 2022 με ισχυρές πωλήσεις και κέρδη.”

Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν από 1,12 δισ. ευρώ το προηγούμενο έτος σε 3,7 δισ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με την εταιρεία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με την Handelsblatt  , μετά την ανακοίνωση των στοιχείων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της BioNTech, Şahin, βλέπει την εταιρεία του «σε συνεχή ισχυρή θέση, τόσο στον τομέα του Covid όσο και ενόψει των φιλοδοξιών σε άλλους τομείς θεραπείας».

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί