«ΣΚΑΝΔΑΛΟ»!!! Δείτε τι διέγραψε το WEF για να μην δει ο κόσμος την αλήθεια!!! ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ

Άρθρο «ΒΟΜΒΑ» του 2018 δείχνει πως αυτά που συνέβησαν στην Σρι Λάνκα περιμένουν την Ελλάδα...

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) αφαίρεσε ένα άρθρο του 2018 του Πρωθυπουργού της Σρι Λάνκα την Τρίτη που διαλαλούσε ένα σχέδιο για να γίνει η χώρα «πλούσια έως το 2025»!

Μετά την ολική κατάρρευση της χώρας, το άρθρο αφαιρέθηκε, καθώς ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ!!! Τα ασχέδια του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) προσφέρουν το αντίθετο από αυτό που φαινομενικά υπόσχονται: ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ, έτσι ώστε να ξεσηκωθούν οι πολίτες εναντίον των πολιτικών και να έρθει η Μεγάλη Επανεκκίνηση μέσω μίας νέας παγκόσμιας κυβέρνησης που θα αναλάβει, κατά τα φαινόμενα, τα ηνία, επιβάλλοντας διαφορετικό πολίτευμα – ΕΔΩ.

Στο τώρα διαγραμμένο άρθρο με τίτλο, « Έτσι θα κάνω την χώρα μου πλούσια μέχρι το 2025 », ο Πρωθυπουργός Ranil Wickremesinghe παρουσίασε το όραμά του να «τοποθετήσει στρατηγικά τη Σρι Λάνκα ως τον κόμβο του Ινδικού Ωκεανού», προωθώντας τις, από το WEF, χρηματοδοτούμενες περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της «κλιματικής αλλαγής».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΠΟΡOYΣE ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ KANEIΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ GOOGLE ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ:

ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΑΪΤ!!!

Ή ΣΤΟ TWITTER:

Ο Wickremesinghe ανέφερε το WEF ως οργανισμό που θα τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του, όπερ και εγένετο!!!

«Το 27ο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για την ASEAN στο Χα Νόι του Βιετνάμ, μου δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσω τις αλλαγές ορόσημο στην Σρι Λάνκα και την αυξανόμενη οικονομική μας διασύνδεση με την περιοχή ASEAN και πέραν αυτής», είχε πει και είχε τονίσει: «Θα οικοδομήσω πάνω στα θεμέλια των ιστορικών και πολιτιστικών δεσμών που υπάρχουν εδώ και πολλούς αιώνες και που δεσμεύουν αμετάκλητα τον λαό μας».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Σρι Λάνκα Gotabaya Rajapaksa υποσχέθηκε το 2019 να μεταφέρει  τους αγρότες της χώρας  στην πράσινη γεωργία για 10 χρόνια, επιβάλλοντας πανεθνική απαγόρευση στα λιπάσματα και τα φυτοφάρμακα και διατάσσοντας τα 2 εκατομμύρια αγρότες της χώρας να γίνουν πράσινοι.

Μόλις λίγα χρόνια αργότερα, ο πρόεδρος της Σρι Λάνκα το έσκασε από την χώρα και ο πρωθυπουργός Wickremesinghe παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα μετά την εξέγερση του λαού και εισβολή στις κατοικίες του.

Θα ζήσει η Ελλάδα αντίστοιχες καταστάσεις;;; ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ, ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, Η ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ!!!

photo intime/scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί