Σημεία των καιρών- Τηλεοπτική σειρά ξεπερνά τη φαντασία: Τυφλά ραντεβού κάτω από εμφάνιση υβριδίων ανθρώπου-ζώου κι όχι μόνο (vid)

Ένα σόου που βασίζεται σε απλά ραντεβού στα τυφλά φέρνει παρέλαση κόλασης στους δέκτες μας. Θέλουν κάτι να μας πουν;


Το Νetflix φέρνει ένα νέο reality, με το όνομα “Sexy Beasts”, το οποίο υποτίθεται ότι θα φιλοξενεί κάποια άτομα, που ψάχνουν ραντεβού στα τυφλά, με τη διαφορά όμως, ότι θα τους μεταμορφώνει σε ανθρωπόμορφα ζώα, κτήνη, τέρατα και δαίμονες με το πρόσχημα πως πρέπει να αναδείξουν κάτω από τον τερατόμορφο εαυτό τους, την προσωπικότητά τους.

Με αυτόν τον τρόπο όλη η κόλαση θα παρελαύνει μπροστά στους δέκτες μας. Πόση κατρακύλα πια σε αυτή την τηλεκόλαση;

Αυτό το reality γνωριμιών δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια, παρά μόνο αν δείτε το τρέιλερ αυτής της δαιμονικής πραγματικά παραγωγής. Στο Sexy Beasts εργένηδες πηγαίνουν ραντεβού να βρουν την αδελφή ψυχή. Αλλά για να βεβαιωθούν οι τηλεθεατές ότι εστιάζουν στην προσωπικότητα και όχι στην εμφάνιση, το τρελό στην υπόθεση είναι ότι και οι δυο φορούν υψηλής ποιότητας προσθετικά, ώστε να μοιάζουν με πολύχρωμα ζώα, με εξωγήινους, δαίμονες κι άλλα φρικιαστικά πράγματα.

Η αισθητική μας βάλλεται από παντού. Πρέπει άραγε να αρχίσουμε να συνηθίζουμε σε τέρατα που κυκλοφορούν γύρω μας και δαιμονικές ακαλαίσθητες μορφές που μας δημιουργούν απέχθεια; Πόσα ακόμα μπορεί να αντέξει ο ανθρώπινος ψυχισμός και γιατί τον προετοιμάζουν και τον εκπαιδεύουν συνεχώς;


Δείτε το τρέιλερ:

photo vid screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί