Σφαγές χριστιανών και «κλιματική κρίση»! Ετοιμαστείτε να διαβάσετε ό,τι πιο εξωφρενικό έχετε διαβάσει

Η νέα εποχή μπήκε δυναμικά σε όλα τα επίπεδα...

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ερμήνευσαν τις επιθέσεις με ισλαμικά κίνητρα σε χριστιανικά χωριά στην Νιγηρία, στις οποίες πολλές εκατοντάδες άνθρωποι δολοφονήθηκαν και τραυματίστηκαν τα Χριστούγεννα, ως «κλιματική κρίση».

ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ! Η κλιματική κρίση εντείνει τις σφαγές χριστιανών στην Αφρική, αφήνει να εννοηθεί τόσο το κρατικό κανάλι ZDF, όσο και η γερμανική εφημερίδα «Die Zeit»!!!

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η «Zeit»:

«Σύμφωνα με την οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων Διεθνής Αμνηστία, τουλάχιστον 140 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 300 τραυματίστηκαν σε επιθέσεις σε πολλά χωριά σε μια κατά κύριο λόγο χριστιανική περιοχή της Νιγηρίας το Σαββατοκύριακο. Οι κάτοικοι φοβήθηκαν ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν περισσότερα θύματα στις συντονισμένες επιθέσεις, οι οποίες διήρκεσαν δύο ημέρες. Αρκετοί άνθρωποι εξακολουθούσαν να αγνοούνται την Τρίτη. Τα περισσότερα από τα θύματα λέγεται ότι είναι γυναίκες και παιδιά.

Η περιοχή βρίσκεται μεταξύ του βορρά της Νιγηρίας, που κατοικείται κυρίως από μουσουλμάνους, και του νότου, που κατοικείται κυρίως από χριστιανούς. Υπάρχουν επανειλημμένες βίαιες συγκρούσεις εκεί μεταξύ κτηνοτρόφων, που είναι κυρίως μουσουλμάνοι, και αγροτών, οι οποίοι είναι κυρίως χριστιανοί. Τζιχαντιστές και εγκληματικές συμμορίες δραστηριοποιούνται επίσης στην περιοχή. 

Οι κάτοικοι κατηγόρησαν τους βοσκούς Fulani για τις τρέχουσες επιθέσεις. Η επί δεκαετίες σύγκρουση επιδεινώνεται από την κλιματική αλλαγή».

Οι επιτιθέμενοι επιτέθηκαν σε 17 χωριά και έκαψαν τα περισσότερα σπίτια στην περιοχή χωρίς καμία πρόκληση το Σάββατο και την Κυριακή, δήλωσε ο κυβερνήτης του Οροπεδίου Κάλεμπ Μουτφβάνγκ στην τοπική τηλεόραση. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, μόνο στην περιοχή Μπόκκος καταμετρήθηκαν τουλάχιστον 100 σοροί.

Οι σφαγές χριστιανών λοιπόν επιδεινώνονται από την κλιματική κρίση! Ναι, γράφτηκε και αυτό!!!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί