Σενάριο έναρξης Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου στην Βαλτική – ΒΙΝΤΕΟ

Τεθωρακισμένα, σχεδιασμένα από την σοβιετική εποχή,

αλλά και πολιτικοί εξωτερικοί συνεργάτες προσποιήθηκαν ότι εισβάλλουν στην Εσθονία, μέλος του ΝΑΤΟ, στο βρετανικό υψίπεδο «Salisbury Plain».

Αυτό μεταδίδουν βρετανικές εφημερίδες, οι οποίες ισχυρίζονται πως το σενάριο εισβολής ήταν «όσο τον δυνατόν κοντά στην πραγματικότητα» και «με κάθε λεπτομέρεια».

Σημειώνεται πως τα βρετανικά στρατεύματα θα είναι μέρος της μεγαλύτερης ανάπτυξης δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Βαλτική από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου.

Όπως σχολιάζει η Daily Mail, Οι ΗΠΑ, η Γερμανία και η Γαλλία ενδεχόμενα αναγκαστούν να πολεμήσουν, όπως το 1939 όταν ο Χίτλερ εισέβαλλε στην Πολωνία.

Πολωνικά τεθωρακισμένα T72 χρησιμοποιήθηκαν, προκειμένου να προσομοιωθεί ρωσική επίθεση στην Εσθονία, η οποία χαρακτηρίστηκε από τα μέσα ενημέρωσης ως αρχή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Η ρωσική Πρεσβεία ωστόσο αναφέρει πως η όλη «παράσταση» ήταν μια «φτωχή απομίμηση της πραγματικότητας».

Όπως και να έχουν τα πράγματα, βλέπετε πως οι δυνάμεις της Νέας Τάξης προετοιμάζονται για το χειρότερο σενάριο, καθώς όλα δείχνουν πως τα πράγματα αργά ή γρήγορα θα οδηγηθούν στο πεδίο της μάχης, ειδικά μετά την ήττα της Χίλαρι Κλίντον στις ΗΠΑ και την εκλογή του δεξιού παλαιοταξίτη, Ντόναλντ Τραμπ, γεγονός που πάει πίσω αν όχι ανατρέπει τα σχέδια «ήρεμης» επιβολής της παγκόσμιας δικτατορίας.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu