«Σεισμός» στην Αμερική: Δίκτυο παιδεραστών φέρνει παιδιά από την Ουκρανία – Ξεσηκώθηκαν ηθοποιοί, vid

Δείτε τι ειπώθηκε με αφορμή ταινία που παίζεται τώρα στους κινηματογράφους!!! Καταγγελίες και για τις γενετικές παρεμβάσεις σε μικρά παιδάκια!!!

Ο Timothy Ballard είναι ένας Αμερικανός ακτιβιστής και συγγραφέας κατά της εμπορίας ανθρώπων, ο οποίος υπηρέτησε ως Ειδικός Πράκτορας Μυστικός Χειριστής για το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ για 11+ χρόνια.

Με αφορμή την ταινία, «Sound of Freedom», για την εμπορία ανθρώπων, έκανε μία συνταρακτική αποκάλυψη δίπλα στον διάσημο ηθοποιό, Τζιμ Καβίζελ, γνωστός από την ερμηνεία του ως Ιησούς Χριστός στην ταινία «Τα Πάθη του Χριστού» το 2004, που τον υποδύεται στο έργο!

Αποκάλυψε πως οι διεθνιστές της Δύσης έχουν φέρει ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ (όπου τώρα το ΝΑΤΟ προκάλεσε πόλεμο για να καταστρέψει οικονομικά την Ευρώπη και να «χτυπήσει« την Ρωσία στα σύνορά της) ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ!!!!!!!!!! Προφανώς αυτό συνεχίζεται και τώρα σε μεγαλύτερους ρυθμούς (ΕΔΩ)!

Όπως δήλωσε:

«Ήμουν στην Πολωνία -στην οργάνωση της επιχείρησης μας για την Ουκρανία και, πήρα πληροφορία ότι ένας τύπος στο Μεξικό, προσπαθεί να διακινήσει παιδιά από την Ουκρανία.

Οπότε πήγα ως “μυστικός” και μιλούσα με αυτόν τον τύπο.

Όλο αυτό μας οδήγησε στο Εκουαδόρ σε ένα ξενοδοχείο παιδικού σέξ. Αυτοί οι παιδεραστές από την Ολλανδία το έστησαν.

Οι παιδόφιλοι αράζουν αυτή την στιγμή, ενώ  προωθούμε αυτή την (διεθνιστική) Ατζέντα, εδώ και δεκαετίες.

Η αριστερά φροντίζει για εμάς στην Αμερική. Και όλες αυτές οι  φωνές των “τρανς” στα παιδιά!! Είμαι φιλελεύθερος. Οι ενήλικες μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, θα αγωνιστώ για το δικαίωμά σου να κάνεις οτιδήποτε θέλεις, εντάξει -όσον αφορά τα ενήλικα άτομα!

Μιλάω για παιδιά και, αυτό που λένε είναι ότι τα παιδιά μπορούν να συναινούν στο να έχουν τα σώματα τους γεμάτα χημικές ουσίες και, να καταστρέψουν το αναπαραγωγικό τους σύστημα. Μπορούν να συναινέσουν, στον διαμελισμό των γεννητικών τους οργάνων. Αυτό είναι παράνοια».

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί