«ΣΕΙΣΜΟΣ» με συνέντευξη: Έτσι προήλθαν τα ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ κοινωνικής απόστασης! ΚΑΡΑΧΟΥΝΤΑ, δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Ποια υγεία;;; Ούτε καν! Επιστημονικά δεδομένα ΜΗΔΕΝ!!! Κάνουν ό,τι θέλουν!!!

Ένας πρώην του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) αποκαλύπτει πώς επιλέχθηκε αυθαίρετα  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, η κατευθυντήρια γραμμή κοινωνικής απόστασης των CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών), τα οποία επικαλούνται οι κρατικοί «ειδικοί» της Ελλάδας, όποτε βέβαια τους συμφέρει!

Ο όρος «κοινωνική αποσταστιοποίηση» (social distancing) δεν σημαίνει μόνο την απόσταση μεταξύ των ατόμων, αλλά και συλλογικές ενέργειες που στοχεύουν στην αποφυγή συγχρωτισμού (π.χ. ματαίωση μαζικών εκδηλώσεων, πλαφόν εισερχομένων σε κλειστούς χώρους κ.ά).

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, η απόσταση ασφαλείας ανάμεσα σε δύο άτομα έχει οριστεί στα 1,5 με 2 μέτρα (περίπου όσο η έκταση των χεριών ενός ενήλικα) κατά τη συναναστροφή με όσους δεν ανήκουν στο στενό οικογενειακό περιβάλλον.

Πώς προήλθε όμως ο αριθμός των περίπου 2 μέτρων (6 πόδια);;;

Μιλώντας στο CBS, ο πρώην Επίτροπος του FDA Scott Gottlieb είπε ότι τα CDC δεν είχαν την επιμέλεια της εφαρμογής των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας!!!

«Τα δύο μέτρα απόσταση ήταν αυθαίρετο μέτρο», τόνισε ο Γκότλιμπ.

Ο Gottlieb συνέχισε για να εξηγήσει ότι η κατευθυντήρια γραμμή «κοινωνικής αποστασιοποίησης» των CDC έχει να κάνει με ελάχιστη έως καθόλου επιστήμη:

«Κανείς δεν ξέρει από πού προήλθε το μέτρο. Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι τα δύο μέτρα απόσταση προέρχονται από μερικές παλιές μελέτες που σχετίζονται με την γρίπη, όπου τα σταγονίδια δεν ταξιδεύουν περισσότερο από αυτή την απόσταση. Τώρα γνωρίζουμε ότι ο COVID εξαπλώνεται μέσω αερολυμάτων. Το γνωρίζουμε από καιρό, πόσο λειτουργικό είναι αυτό;»

Εξήγησε επίσης ότι τα CDC απλώς αναθεώρησαν, ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ, την αρχική σύσταση για κοινωνική αποστασιοποίηση 3 μέτρων, με τον Λευκό Οίκου του Τραμπ να αρνείται αυτό το μέτρο!

«Η αρχική σύσταση που έδωσαν τα CDC στον Λευκό Οίκο ήταν 3 μέτρα. Πολιτικός υπάλληλος στον Λευκό Οίκο είπε, ‘δεν μπορούμε να προτείνουμε περίπου 3 μέτρα (10 πόδια). Είναι μη λειτουργικό. Η κοινωνία θα κλείσει’ Ο συμβιβασμός λοιπόν ήταν περίπου στα τρία μέτρα».

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ κ. GOTTLIEB, ΗΤΑΝ ΠΡΟΪΟΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί