«Σε βαθμό τρέλας»: Τι είναι η «ασθένεια» της περιβαλλοντικής νομοθεσίας που πλήττει επιχειρήσεις; vid

Από την Αυστραλία σε όλον τον δυτικό κόσμο;

Ο γνωστός γεωλόγος Ian Plimer λέει ότι η Αυστραλία αντιμετωπίζει την «ασθένεια» της περιβαλλοντικής νομοθεσίας, κάτι που εξαπλώνεται γενικά και στις κοινωνίες Αμερικής και Ευρώπης!

Ο κ. Plimer μίλησε στην τηλεόραση της Αυστραλίας για να συζητήσει πώς χρησιμοποιείται η περιβαλλοντική νομοθεσία για να σταματήσει την κατασκευή νέων ορυχείων φυσικού αερίου και πετρελαίου.

Όπως ισχυρίζεται:

«Κανείς δεν έχει καταδείξει ποτέ ότι το διοξείδιο του άνθρακα προκαλεί παγκόσμια υπερθέρμανση και κανείς δεν έχει καταδείξει ποτέ ότι οι ανθρώπινες εκπομπές προκαλούν παγκόσμια υπερθέρμανση.

Έτσι, έχουμε κολλήσει αυτήν την ασθένεια της χρήσης περιβαλλοντικών νομικών διαδικασιών για τον εκφοβισμό ή την παρεμπόδιση ενός αντιπάλου.

Τώρα, διώχνουμε τις επενδύσεις από την Αυστραλία.

Σε μια εταιρεία όπου είμαι διευθυντής, στην δυτική Αυστραλία, προσπαθήσαμε να ανοίξουμε ένα ορυχείο ορυκτού σιδήρου, σε επαρχία που εξορύσσει ορυκτό σίδηρο, σε μια πολιτεία που εξορύσσει ορυκτό σίδηρο, σε μια χώρα που εξορύσσει ορυκτό σίδηρο. Χρειαστήκαμε 4.950 εγκρίσεις για να ανοίξουμε ένα ορυχείο ορυκτού σιδήρου σε μια περιοχή όπου υπάρχουν κάμποσα άλλα ορυχεία ορυκτού σιδήρου.

Τώρα, αυτό είναι χρήση περιβαλλοντικών νομικών διαδικασιών για εκφοβισμό ή παρενόχληση, γραφειοκρατία, κρατική γραφειοκρατία, οικολογική γραφειοκρατία, κρυφή γραφειοκρατία και εταιρική γραφειοκρατία σε βαθμό τρέλας».

Δείτε την συνέχεια:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί