Σε «ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ» η Ρωσία και ο Πούτιν: Σχέδιο ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ εντός Μόσχας με την καθοδήγηση της CIA – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ο πόλεμος της Ουκρανίας μεταφέρεται εντός Ρωσίας!

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι πράκτορες ξένων υπηρεσιών πληροφοριών, μεταξύ αυτών και της CIA, συμβουλεύουν την ουκρανική Υπηρεσίας Ασφαλείας – SBU, να αναλάβει δολοφονίες εναντίον επιφανών Ρώσων καθώς και δημοσιογράφων!

Αυτό είναι σήμερα πρώτο θέμα στα ρωσικά ΜΜΕ!

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε ότι η FSB διέλυσε μια ομάδα που σχεδίαζε να σκοτώσει τον γνωστό Ρώσο δημοσιογράφο Βλαντίμιρ Σολόβιοφ.

«Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας, μαζί με την Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας, συνέλαβαν ομάδα μελών της νεοναζιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης «Εθνικοσοσιαλισμός / Λευκή Δύναμη», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό, καθώς πρόκειται για Ρώσους πολίτες που σχεδίαζαν, κατόπιν εντολής της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας, να δολοφονήσουν ένα δημόσιο πρόσωπο, τον  γνωστό δημοσιογράφο Βλαντίμιρ Σολόβιοφ – ανακοίνωσε η FSB!

Και τι θα γίνει αν σιγά-σιγά αυτό το φαινόμενο διογκωθεί και η  Ρωσία χάσει σημαίνοντα πρόσωπα εντός της επικράτειάς της;;;

«Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής  Σολόβιοφ είπε ότι η τρομοκρατική επίθεση που σχεδιάστηκε εναντίον του συνδέεται με τον Ζελένσκι», γράφει το ρωσικό δημοσίευμα.

Ο Ρώσος πρόεδρος επεσήμανε επίσης ότι οι ρωσικές υπηρεσίες γνωρίζουν τα ονόματα πρακτόρων της CIA που συμβουλεύουν Ουκρανούς νεοναζί.

Όπως αναφέρει το Ria Novosti, o τηλεοπτικός παρουσιαστής της Πανρωσικής Κρατικής Εταιρείας Τηλεόρασης και Ραδιοφωνίας, Σολόβιοφ, σχολιάζοντας την προγραμματισμένη δολοφονία, είπε ότι «ευχαριστεί τους αξιωματικούς της FSB για το γεγονός ότι στο σπί του δεν έζησαν σήμερα την θλίψη».

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ

Συνολικά συνελήφθησαν 6 ύποπτοι για την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου δημοσιογράφου Βλαντιμίρ Σολόβιοφ

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο δημοσιογράφος σχεδιαζόταν να σκοτωθεί στην Μόσχα, ανατινάζοντας το αυτοκίνητό του.

Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας βρήκε εξαρτήματα για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, όπλα και πυρομαχικά, ναρκωτικά, πλαστά ουκρανικά διαβατήρια, εθνικιστική βιβλιογραφία και σύνεργα στους κρατούμενους.

Δείτε:

photo ρωσικά ΜΜΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί