Σε εξέλιξη η Σύνοδος για τον πλανήτη! Παγκόσμια διακυβέρνηση μέσω της τεχνολογίας: «Δεν μπορούν οι δημοκρατίες», vid

Εμφανίστηκαν παγκόσμιοι συνδικαλιστές... Ενώ «μετράνε» στους πολίτες τα κρούσματα, οι διεθνιστές αποφασίζουν...

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο έχει αναλάβει την προετοιμασία του πλανήτη για την «Μεγάλη Επανεκκίνηση», διεξάγει την πρώτη παγκόσμια σύνοδο κορυφής για την «Παγκόσμια Διακυβέρνηση μέσω της Τεχνολογίας»  πραγματοποιείται στις 6-7 Απριλίου 2021, δείχνοντας ότι τα πράγματα προχωρούν. Η Σύνοδος είναι εικονική και οικοδέσποινα είναι η Ιαπωνία, η οποία έχει κάνει άλματα στον τομέα της τεχνολογίας.

Όπως αναφέρουν, η τεχνολογία μπορεί να αξιοποιηθεί υπεύθυνα για την αντιμετώπιση των μεγαλύτερων προβλημάτων στον κόσμο (βλ. κορωνοϊός) και ο πλανήτης να αποκτήσει παγκόσμια διακυβέρνηση μέσω της τεχνολογίας (ΕΔΩ).

Η διάσκεψη είναι πολύ σημαντική για τους διεθνιστές!

«Εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο θα διερευνήσουν πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι προχωρούμε προς έναν συναρπαστικό γενναίο νέο κόσμο», αναφέρει μεταξύ άλλων το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ!

Μεταξύ άλλων, γίνονται ομιλίες για την παγκόσμια διακυβέρνηση μέσω της τεχνολογίας, για τον μετασχηματισμό της γεωργίας, για την φορολόγηση της Ψηφιακής Αξίας (Digital Value), για την διείσδυση της τεχνητής νοημοσύνης στην διοίκηση κρατών, για την όλο και περισσότερη ψηφιοποίηση της οικονομίας και για την μαζική δικτύωση των ανθρώπων στο παγκόσμιο διαδίκτυο, προκειμένου να σχηματιστεί μία παγκόσμια ψηφιακή κοινωνία με όλους να έχουν πρόσβαση (εφόσον φυσικά αποδεχτούν τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας, τα οποία ήδη εξαπλώνονται παντού με αφορμή έναν ιό).

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Γενική Γραμματέας της, ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ, Διεθνούς Συνδικαλιστικής Συνομοσπονδίας, Sharan Burrow: «Πρέπει να επικεντρωθούμε σε μια πολυμερή προσέγγιση. Η τρέχουσα κατάσταση δεν είναι δίκαιη για κανέναν. Οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να λειτουργήσουν σε αυτό το πλαίσιο – ούτε μπορούν οι δημοκρατίες».

Μια συνδικαλίστρια λοιπόν ζητά ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ!!! (Διαβάστε ΕΔΩ, καθώς το el.gr έχει δώσει την είδηση).

Η σύνοδος κορυφής είναι προσβάσιμη προς παρακολούθηση ΕΔΩ! Άλλωστε όλα ειπώνονται φανερά, απλά ο κόσμος δεν δίνει σημασία.

Δείτε μερικά από τα βίντεο που δείχνει το Οικονομικό Φόρουμ, όπου η τεχνολογία δείχνει να αντικαθιστά τους ανθρώπους:

Για τους αγρότες:

Πολλοί αγρότες πρέπει να τροποποιήσουν τις πρακτικές τους για να γίνουν πιο «κλιματικά έξυπνοι», προσαρμόζοντας τον τρόπο εργασίας τους με στόχο να διασυνδεθούν στην παγκόσμια αγορά.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί