ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ! Κτηνίατροι εμβολιάζουν ανθρώπους – ΞΕΣΠΑ δικηγόρος για τα εμβόλια, την έβαλαν στην μέση – ΒΙΝΤΕΟ

Αδιανόητα πράγματα!

Μέχρι και ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ επιστρατεύουν στη Γερμανία οι υγειονομικές αρχές προκειμένου να εμβολιάζουν ΜΑΖΙΚΑ τους πολίτες!!!

Αυτό επιβεβαίωσε ο ανταποκριτής του OPEN στο Βερολίνο, γεγονός που άφησε σύξυλους τους παρουσιαστές:

«Και στη μάχη ρίχνονται και οι κτηνίατροι;;», ρώτησαν απορημένοι για να λάβουν την εξής καταφατική απάντηση:

«Ναι, πιστεύουν ότι μπορεί κάποιος να το κάνει πάρα πολύ απλά».

Και επίσημα ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ επομένως θα οδεύουν ακόμα και στους κτηνιάτρους για εμβολιασμό οι πολίτες!!!

Θυμίζουμε ότι η ισχυρότερη χώρα της Ε.Ε. ανακοίνωσε δια μέσου της καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους πολίτες, υπό την προϋπόθεση να περάσει από την ομοσπονδιακή Βουλή ο σχετικός νόμος.

Μέχρι περίπου και τον Φεβρουάριο – Μάρτιο ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα ισχύσει μόνο για τα Σώματα Ασφαλείας και το ιατροφαρμακευτικό προσωπικό.

«Θα τους δωθεί ένα περιθώριο μέχρι τον Φεβρουάριο. Εάν δεν θέλουν να εμβολιαστούν θα αποταχθούν οριστικά από το Σώμα και θα πάνε σπίτι τους».

«Στρίμωξαν» δικηγόρο που αντέδρασε

Όταν ήρθε η σειρά της δικηγόρου, Αντωνίας Λεγάκη, να σχολιάσει τα σενάρια υποχρεωτικότητας στην Ελλάδα και την κατάσταση στη Γερμανία, ειπώθηκαν τα εξής:

«Προσωπικά έχω κλείσει ραντεβού για την 3η δόση. Όμως υπερασπίζομαι με όλη μου τη δύναμη το δικαίωμα των ανθρώπων να εμβολιαστούν ή όχι. Σε μία στιγμή που ακούω και δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψουμε ή να γελάσουμε ότι κάποια ευρωπαϊκή κυβέρνηση, η οποία αποτελεί και κάποιου είδους πρότυπο για τη δική μας, βάζει στη μάχη τους κτηνιάτρους, που η επιστήμη τους δεν έχει καμία σχέση με τον ανθρώπινο οργανισμό, αν είναι τόσο απλό να το κάνουμε και εμείς οι δικηγόροι».

Εκείνη τη στιγμή άρχισαν οι αντιδράσεις στο στούντιο, με τον ανταποκριτή του OPEN στη Γερμανία να υπερασπίζεται την «επιστράτευση» των κτηνιάτρων και τη δικηγόρο να του απαντά:

«Άρα θεωρούμε λογικό και δείγμα ευαισθησίας το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις βάζουν κτηνιάτρους να κάνουν το εμβόλιο και αν κάποιος εκείνη τη στιγμή εμφανίσει μία αλλεργική αντίδραση θα τον αντιμετωπίσουν σα να είναι ΖΩΟΝ! Χαίρομαι λοιπόν που τα γνωρίζετε καλά άρα εισηγούμαι και εσείς ως δημοσιογράφος να αναλάβετε να κάνετε εμβολιασμούς».

Όταν δικηγόρος έκανε στη συνέχεια λόγο για το δικαίωμα των πολιτών να κάνουν ελεύθερα ό,τι θέλουν στο σώμα τους, ένας εκ των παρουσιαστών αντέδρασε λέγοντας:

«Αυτό ισχύει για τα τατουάζ κα Λεγάκη, για το σκουλαρίκι, για το αν θα πάρω κιλά ή όχι. Υπάρχει και μία απόφαση για του ΣτΕ».

Δείτε το σημείο που παίρνει τον λόγο η δικηγόρος και «ανεβαίνει» η θερμοκρασία από το 6:30:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί