Σαν ΜΑΖΑ βάζουν τους ανθρώπους στα μέσα μεταφοράς – Το τρομερό ρωσικό ΒΙΝΤΕΟ για την Ευρώπη με αρχή την Γερμανία

Τρίτος Κόσμος «άχρηστων» και υπάκουων ανθρώπων

Το βράδυ της Πέμπτης, η γερμανική βουλή άναψε πρώτα το πράσινο φως για το εισιτήριο των εννέα ευρώ για λεωφορεία και τρένα που ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, κάτι που ενδέχεται να υιοθετήσουν και άλλες χώρες μαζί με την Ελλάδα!

Λόγω της συνεχούς απότομης αύξησης των τιμών της ενέργειας, μετά τις στημένες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, οι οποίες πλήττουν την Ευρώπη και όχι την Μόσχα, οι διεθνιστές δημιουργούν κίνητρα για τους οδηγούς αυτοκινήτων να στραφούν στην επιλογή των μέσων μεταφοράς, προκειμένου η κίνηση τους να ελέγχεται πλήρως και να σταματήσει η αυτόνομη οδήγηση των αμαξιών! ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ, ΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ;;;

Η επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Πρασίνων, Katharina Dröge , δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Τύπου (dpa): «Για τους ανθρώπους που χρειάζονται ανακούφιση αυτή τη στιγμή λόγω του υψηλού κόστους, είναι σημαντικό το εισιτήριο των εννέα ευρώ να τεθεί σε ισχύ την 1η Ιουνίου. Ελπίζουμε ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι θα επωφεληθούν από αυτήν την προσφορά».

Τα μηνιαία εισιτήρια θα διατίθενται στην τιμή των 9 ευρώ (ή 27 ευρώ και για τους τρεις μήνες) και θα επιτρέπουν στους πολίτες να χρησιμοποιούν όλα τα λεωφορεία, τα τρένα και τα τραμ στις τοπικές και περιφερειακές συγκοινωνίες σε όλη την χώρα.

Έτσι, ακόμη και αν οι άνθρωποι αγοράσουν το εισιτήριο στο Μόναχο, θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τα τοπικά και περιφερειακά λεωφορεία, τρένα και τραμ σε άλλα σημεία της Γερμανίας, είτε πρόκειται για το Αμβούργο είτε για την Κολωνία.

Αργότερα θα παίρνουν και ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα χωρίς να δουλεύουν και όσοι είναι άχρηστοι ή ανυπάκουοι η εξουσία θα τους ξεφορτώνεται (ΕΔΩ).

Οι φορείς τρένων και λεωφορείων καθώς και οι ενώσεις μεταφορών προετοιμάζονται για ΤΕΡΑΣΤΙΑ εισροή επιβατών, καθώς οι πολίτες κινούνται σαν μάζα!

Οι Ρώσοι, οι οποίοι ξέρουν τι έρχεται κυκλοφόρησαν μέσω του RT ένα βίντεο που αντικατοπτρίζει το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης με αρχή το εισιτήριο που εισάγει η Γερμανία!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί