Σαν ιός ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ η έλλειψη γάλατος στην«ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ» των ΗΠΑ – Εικόνες ΣΟΚ, θα ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ τους πάντες! vid

Αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέλους η διεθνιστική τάξη πραγμάτων...

Πλάνα που συγκεντρώθηκαν από το αμερικανικό «Breitbart News» δείχνουν πολλά ράφια καταστημάτων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες να πλήττονται από ελλείψεις σε προμήθειες βρεφικών γάλακτος. ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;; ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

Πώς θα γλυτώσει ο υπόλοιπος δυτικός κόσμος;;; Μάλλον δεν θα γλυτώσει και θα του επιβάλλουν ειδικό καθεστώς χούντας με πρόσχημα να γίνει διαχείριση της τροφής, την οποία τελικά θα αναλάβουν πλήρως οι πολυεθνικές, αφού ήδη αγρότες και κτηνοτρόφοι σκέφτονται να κλείσουν τις μονάδες τους και να ασχοληθούν με κάτι άλλο ή να παίρνουν επιδόματα!

Το βίντεο παρουσιάζει άδεια ράφια σε καταστήματα στην Οκλαχόμα, την Φλόριντα, την Βιρτζίνια, το Νιου Τζέρσεϋ, το Νιου Χάμσαϊρ, την Λουιζιάνα και το Μιζούρι, καταδεικνύοντας πώς οι καταστροφικές ελλείψεις βρεφικού γάλατος έχουν εξαπλωθεί σε όλη την Αμερική, σε αντίθεση όμως με το Μεξικό, γειτονική χώρα των ΗΠΑ, όπου υπάρχει επάρκεια!

Η έλλειψη προμηθειών, σύμφωνα με το Breitbart, δεν δείχνει να επηρεάζει τους λαθραίους μετανάστες που περνούν παράνομα τα νότια σύνορα, καθώς η κυβέρνηση τους δίνει αποθέματα γάλατος (που δείχνουν αεροπλάνα να φέρνουν), ενώ οι Αμερικανοί δεν έχουν:

Κατά τα φαινόμενα επιβεβαιώνεται αυτό που πολλοί φοβούνταν: Φτωχαίνουν τον δυτικό κόσμο έτσι ώστε οι Λευκοί Ευρωπαίοι και Αμερικανοί να εξισωθούν προς τα κάτω με τους παράνομους μετανάστες!

Ακολουθούν, από Σεπτέμβρη, τα άλευρα και το ψωμί:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί