«Αυτοκρατορία του ΨΕΥΔΟΥΣ» είχε αποκαλέσει πολύ εύστοχα τη Δύση προ ημερών ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν.
Αυτός είναι και ο κύριος αποδέκτης της ανακοίνωσης του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών με αφορμή το χθεσινό πολύνεκρο χτύπημα των Ουκρανών εθνικιστών στο Ντονέτσκ.
Το ρωσικό ΥΠΕΞ απευθύνεται συγκεκριμένα στο ΣΑΠΙΟ ΜΙΝΤΙΑΚΟ σύστημα της Δύσης που το μόνο που προβάλλει τις τελευταίες ημέρες είναι οι προβοκάτσιες και τα στημένα Fake News:
«Η Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ θρηνεί σήμερα 21 νεκρούς, θύματα της πυραυλικής επίθεσης του ουκρανικού στρατού εναντίον αμάχων στο Ντόνετσκ. Τα δυτικά Μέσα ενημέρωσης έκαναν τα στραβά μάτια, επιλέγοντας αντ’ αυτού, να προωθούν ψευδείς ειδήσεις (ή ψέματα) και στημένες προβοκάτσιες».
🕯️ The Donetsk People’s Republic is mourning today for the victims (21 dead) of the inhumane missile attack by the Ukrainian military on civilians in Donetsk.
— MFA Russia 🇷🇺 (@mfa_russia) March 15, 2022
The Western mainstream media yet again turned a blind eye, choosing to promote fakes and staged provocations instead. pic.twitter.com/s7M23GbLuT
Θυμίζουμε ότι η Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ δέχθηκε επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους τύπου «Tochka-U» από μέλη του Τάγματος Αζόφ, τους Ουκρανούς νεοναζί, με τραγικό απολογισμό 21 νεκρούς και αρκετούς τραυματίες.



Είχαν προηγηθεί οι ξεκάθαρες δηλώσεις του επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, Σεργκέι Λαβρόφ, νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης:
«Ο πόλεμος θα τελειώσει όταν εξολοθρεύοσουμε τους Ναζί της Ουκρανίας που ευθύνονται για τον θάνατο αμάχων στο Ντονμπάς».
φωτο:twitter