Κατηγορούν ξανά τους ανεμβολίαστους για την μετάλλαξη «Όμικρον», η οποία, όπως είδατε στο el.gr, έχει «ήπια συμπτώματα», σύμφωνα με την Ανζελίκ Κέτζι, πρόεδρο της Νοτιοαφρικανικής Ιατρικής Ένωσης.
Στην ελληνική τηλεόραση, άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική, επικαλούμενοι τους τηλέ-ειδικούς κατηγορούν και για αυτή την μετάλλαξη τους ανεμβολίαστους.
Στο παρακάτω βίντεο μάλιστα ξεμπροστιάζονται, καθώς την ώρα που έριχναν σε ανεμβολίαστους το φταίξιμο και για την «Όμικρον», γινόταν γνωστό πως τα πρώτα κρούσματα στην Μποτσουάνα ήταν ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ!!!
Όπως ανέφερε ο επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας στην χώρα, Γεράσιμος Σιούτας.όλα ξεκίνησαν όταν στις 7 Νοεμβρίου έφτασαν στη χώρα τέσσερις Ασιάτες διπλωμάτες και λόγω της γρήγορης διαδικασίας ελέγχων, στις 11 Νοεμβρίου ανακοινώθηκε ότι βρέθηκαν θετικοί στη μετάλλαξη Omicron.
Ο πρόξενος επισήμανε ότι «οι διπλωμάτες ήταν εμβολιασμένοι πριν επισκεφθούν στην Μποτσουάνα, είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία τους και ήδη έχουν φύγει από την χώρα».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επικυρώθηκε επισήμως ο διορισμός της Kimberly Guilfoyle στην Ελλάδα
- ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκε η μεγαλύτερη ποσότητα λαθραίων ειδών ατμίσματος στο τελωνείο Ευζώνων
- Κι όμως διεξάγεται Παγκόσμιο Πρωτάθλημα …νεκροθαφτών στην Ουγγαρία! vid
- Μηνιαίες δηλώσεις ΦΠΑ: Τι αλλάζει από 1η Οκτωβρίου – Ποιούς αφορά;
- Συνελήφθησαν μέλη σπείρας που διέπραττε κλοπές αυτοκίνητων σε περιοχές της Νοτιοανατολικής Αττική
- Οι ΗΠΑ κάνουν μπίζνες με όπλα, η Ευρώπη φτωχοποιείται! Τι πούλησε ο Τραμπ στους Πολωνούς
- Πόλεμος στη Γάζα: Το νέο βέτο των ΗΠΑ προκαλεί οργή στο Σ.Α. του ΟΗΕ
- Η αμήχανη στιγμή του Μαρκ Ζάκερμπεργκ στην επίδειξη των “έξυπνων” γυαλιών έγινε viral! vid
- Σαν σήμερα 19 Σεπτεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Η εκθαμβωτική φωτογράφιση της Κέιτ και η πριβέ συνάντηση με την Μελάνια! vid
Κύρια Θέματα

















