«Ρεσιτάλ» Μπιλ Γκέιτς για το εμβόλιο: «Δεν έχετε επιλογή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομοκρατία στο έπακρο: «Πρέπει να εμβολιάσουμε μαζικά τον παγκόσμιο πληθυσμό»...

Αναμφίβολα, ο Μπιλ Γκέιτς έχει τεθεί επικεφαλής της προσπάθειας να προωθηθεί σε όλον τον πλανήτη εμβόλιο και ψηφιακή ταυτότητα.

Όπως έχετε πληροφορηθεί, αποκλειστικά από το el.gr, ο γνωστός – και μη εξαιρετέος – ιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος (όπως αυτοαποκαλείται), Bill Gates, έκανε γνωστό το μεγαλεπήβολο σχέδιο που θα δώσει απλόχερα στην ανθρωπότητα τη «λύση» στην πανδημία του κορωνοϊού.

Ο λόγος για την «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως.

 Μιλώντας στους Financial Times στις 8 Απριλίου 2020 σχετικά με το εμβόλιο Covid-19, ο παγκοσμιοποιητής παρουσιάστηκε έξαλλος και αγχωμένος, υπέρ του δέοντος, λες και βιάζεται να δώσει παντού αυτό που ετοιμάζει.

Δήλωσε μεταξύ άλλων, όπως θα δείτε στο βίντεο:

«Δεν έχετε επιλογή. Οι άνθρωποι ενεργούν σαν να έχουν επιλογή», ανέφερε σχετικά με την πορεία της ασθένειας και το εμβόλιο.

«Οι άνθρωποι επηρεάζονται βαθιά από τους θανάτους, γνωρίζοντας πως θα μπορούσαν να γίνουν μέρος της αλυσίδας μετάδοσης (του κορωνοϊού). Οι ηλικιωμένοι, οι γονείς, οι παππούδες μπορούν να επηρεαστούν από αυτό», συμπλήρωσε και έδωσε την «λύση», αφού άγχωσε τους πάντες:

 «Θα υπάρχει η δυνατότητα, ιδιαίτερα στις πλούσιες χώρες, να σταματήσει η καραντίνα, εάν τα πράγματα βελτιωθούν τους επόμενους μήνες. Αλλά γενικά στον πλανήτη, η κανονικότητα θα επιστρέψει μόνο όταν έχουμε εμβολιάσει μαζικά ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό».

Δείτε το βίντεο:

ΦΩΤΟ screenshot

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί