Ρελάνς Πούτιν, κόντρα στην παγκόσμια μείωση του πληθυσμού! Τι θέλει να πετύχει μέχρι το 2026;

Για αυτό η σύγκρουση με τους διεθνιστές μοιάζει αναπόφευκτη.

Το δικό του μήνυμα προς τους απανταχού υποστηριχτές της Ατζέντας 2030 και του «Great Reset» έστειλε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σε ένα μήνυμά του που έρχεται -σαφώς όχι τυχαία- λίγα 24ωρα μετά την συνάντησή του με τον Τζο Μπάιντεν, ο Τσαρ Βλαντ είναι έτοιμος να εφαρμόσει στην πράξη τα όσα από καιρό διατυμπανίζει περί αύξησης του πληθυσμού.

Εν αντιθέσει με τις πολιτικές των δυτικών χωρών που πολύ μεθοδικά και στοχευμένα αποσαθρώνουν τον θεσμό της οικογένειας και περνούν το μήνυμα στα νέα ζευγάρια πως η γέννηση ενός παιδιού είναι μία «μη βιώσιμη κατάσταση», ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε εντολή για δραστική μείωση της φτώχειας στη ρωσική επικράτεια!

Ειδικότερα, μιλώντας στο 20ο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος «Ενωμένη Ρωσία» νωρίτερα το Σάββατο, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας δήλωσε τα εξής:

«Πρέπει να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και να οργανώσουμε τη δουλειά μας με τέτοιο τρόπο ώστε μέχρι το τέλος του 2026, να μειώσουμε τον κίνδυνο του να βρεθούν τα παιδιά μας αντιμέτωπα με την φτώχεια. Μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες, και το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό, είναι να στηρίξουμε τις οικογένειες με παιδιά».

Ωστόσο ο ίδιος δεν στάθηκε μόνο εκεί.

Η αύξηση του πληθυσμού, κάτι που έχει κάνει γνωστό ήδη στους διεθνιστές των ΗΠΑ από τον Απρίλιο (Δείτε ΕΔΩ), γνωρίζει πολύ καλά πως περνά ΚΑΙ μέσα από τη σωστή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Και συνέχισε:

«Ας το παραδεχθούμε, το σύστημα ιατρικής αποκατάστασης μετά από εγχειρήσεις, τραυματισμούς, καρδιαγγειακές και ογκολογικές παθήσεις, χρειάζεται – φυσικά- ανάπτυξη υψηλού επιπέδου. Ζητάω από εσάς και την κυβέρνηση, να ξεκινήσει ένα ειδικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη του ιατρικού συστήματος αποκατάστασης, μέχρι το 2026».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί