• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ραγδαίες εξελίξεις στον πλανήτη την ώρα που όλοι φοβούνται τον ιό της Κίνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις στον πλανήτη την ώρα που όλοι φοβούνται τον ιό της Κίνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιο κοντά από ποτέ σε γεγονότα που αλλάζουν τις ζωές μας...

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζει το έδαφος για μία τεράστια διεθνή βάση δεδομένων αναγνώρισης προσώπων όλων των πολιτών της, μεταξύ αυτών και της Ελλάδας.

Δυνάμεις ασφαλείας από δέκα χώρες της Ευρώπης ζητούν να υπάρξει νομικό πλαίσιο, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ογκώδες διαδικτυακό σύστημα βάσης δεδομένων από αναγνώριση προσώπου, όπως υπογραμμίζεται: «το συντομότερο δυνατόν».

Αυτό αναφέρει αναφορά, η οποία δημοσιεύεται από το The Intercept» και αναδημοσιεύεται από το ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο «Russia Today».

Όπως σημειώνεται, η Αυστρία έχει μπει επικεφαλής στον εν λόγω μεγαλεπήβολο σχέδιο, το οποίο θα αλλάξει την Ευρώπη, όπως την ξέρουμε «φακελώνοντας» τα πρόσωπα όλων των ανθρώπων. Η αναφορά ήδη βρίσκεται στα χέρια αξιωματούχων της Ευρώπης.

Το εν λόγω σχέδιο θα προστεθεί στο πρόγραμμα «Prüm», το οποίο ήδη επιτρέπει την σάρωση ανθρώπινου DNA, δακτυλικών αποτυπωμάτων και βάση δεδομένων άδειας κυκλοφορίας. Η αναφορά καλεί στην δημιουργία ευρωπαϊκού νομοσχεδίου, το οποίο θα συνδέσει βάσεις δεδομένων αναγνώρισης προσώπων από όλες τις χώρες, όπως συμβαίνει για παράδειγμα στην Κίνα.

Μάλιστα το εν λόγω σύστημα επιδιώκεται να ενωθεί με αντίστοιχο των ΗΠΑ. Μιλάμε δηλαδή για μία παγκόσμια βάση δεδομένων, στην οποία θα αποθηκεύονται τα βιομετρικά μας στοιχεία, προκειμένου η παγκόσμια κυβέρνηση που έρχεται να γνωρίζει άπαντες. Και γιατί όχι σύντομα η ταυτότητά μας να βρίσκεται σε ένα βιοτεχνολογικό εμφύτευμα, προκειμένου να την κουβαλάμε πάντα μαζί μας. Ήδη στην Ελλάδα θα μπορούμε να την κατεβάζουμε λίαν συντόμως στο κινητό μας.

Πρόκειται φυσικά για ραγδαίες εξελίξεις, για όσους καταλαβαίνουν τι σημαίνει «παγκόσμια βάση φακελώματος του προσώπου μας», την ώρα μάλιστα που ο πλανήτης φοβάται την εξάπλωση του ιού της Κίνας, αδιαφορώντας για τόσο σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε βίντεο από όλον τον πλανήτη:

ΦΩΤΟ video screenshot