• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ραγδαίες εξελίξεις! Δεν είναι επιστημονική φαντασία, είναι η οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας – (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις! Δεν είναι επιστημονική φαντασία, είναι η οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας – (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΙΝΤΕΟ που κόβει την ανάσα - Τα βλέπουμε και στην Ελλάδα...

O καθηγητής πανεπιστημίου στο Μιλάνο και πρόεδρος των ελληνικών Κοινοτήτων της Ιταλίας, Δημήτρης Φέσσας, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», για τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ιταλία, σε σχέση με τον κορωνοϊό, οι οποίες σιγά-σιγά αγγίζουν και την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον κ. Φέσσα, όλα τα σχολεία και πανεπιστήμια είναι κλειστά στη γειτονική χώρα, όπως ακριβώς αποφασίστηκε και στην χώρα μας.

Σύμφωνα με τον κ. Φέσσα «αυτό που έγινε στο Μιλάνο δεν έχει ξαναγίνει στη νεότερη ιστορία. Τα μέτρα που πάρθηκαν δεν έχουν παρθεί εδώ και αιώνες».

Την ίδια ώρα, ένα νέο βίντεο από την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, συγκλονίζει!

Όπως θα δείτε, οι γεμάτοι ζωή δρόμοι του Μιλάνου αποτελούν προσωρινά παρελθόν. Η κάμερα δείχνει άδειους δρόμους, άδεια τραμ, κατά την διάρκεια της νύχτας!

Πόλη φάντασμα, καθώς όλοι οι κάτοικοι μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους!

Το απόγευμα στρατός και αστυνομία ελέγχουν τους πολίτες στο εμπορικό κέντρο! Όποιος θέλει να επισκεφτεί τα διάσημα μαγαζιά του Μιλάνου περνά από μπλόκο! Του ασκείται έλεγχος και έπειτα πρέπει να δηλώσει που θα πάει και τι θα κάνει!

Ενώ μεταδίδεται το ρεπορτάζ, Ιταλοί αστυνομικοί έρχονται και απαγορεύουν στον Έλληνα δημοσιογράφο να συνεχίσει την μετάδοση!

Ο τηλεπαρουσιαστής αναρωτιέται: «Ζούμε σε έναν ελεύθερο κόσμο ή όχι;»

Όπως αντιλαμβάνεστε οι εξελίξεις είναι ραγδαίες! Τα βλέπουμε πλέον και στην Ελλάδα! Οι πολίτες συνηθίζουν σε μέτρα ακραίου ελέγχου και καραντίνας!

Στην Ιταλία σκέφτονται ακόμα το κλείσιμο των επιχειρήσεων για 15 ημέρες, κάτι που θα καταστρέψει την οικονομία!

ΦΩΤΟ unsplash