«ΨΗΦΙΑΚΟ ΓΚΟΥΛΑΓΚ»!!! Έρχεται σύντομα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΔΕΙΤΕ τι λένε στις ΗΠΑ, vid

Μόνο στην Ελλάδα δεν παίρνουν τίποτα χαμπάρι…

Η Reggie Littlejohn, ιδρύτρια και πρόεδρος του ”Γυναικεία Δικαιώματα Χωρίς Σύνορα” και συμπρόεδρος της ομάδας ”Σταματήστε τα διαβατήρια εμβολιασμού” κάνει λόγο για ψηφιακό Γκουλάγκ, την ώρα μάλιστα που στους G20 ζήτησαν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ!!!

Όπως δήλωσε:

«Αν έχεις αυτά τα διαβατήρια εμβολιασμού, θα μπορούσες να υποστηρίξεις την ίδια λειτουργικότητα όπως το κινεζικό σύστημα κοινωνικών μονάδων, το οποίο παρακολουθεί την κάθε πτυχή ενός ατόμου και αντιστοιχίζει ένα σκορ κοινωνικών μονάδων για το πόσο υπάκουος είσαι….

Κι αν μπορείς να το συνδυάσεις αυτό με το ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας όπου η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αποφασίζει αν μπορείς να ξοδέψεις τα χρήματά σου ή όχι, τότε μπορούν να κατασχέσουν τα χρήματά σου, μπορούν να σε αποκόψουν απ’ τις πιστωτικές σου κάρτες, απ’ τον τραπεζικό σου λογαριασμό ακόμη και απ’ τον μισθό σου, μπορούν μάλιστα να αδειάσουν τον τραπεζικό σου λογαριασμό αν κρίνουν ότι δεν συμμορφώνεσαι…. Κι αυτό είναι ένα ψηφιακό Γκουλάγκ!!!!».

Δείτε την συνέχεια:

intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί