Ψηφιακό χρήμα: Τι θέλει να κάνει η κυβέρνηση μέσα στο 2024! Ραγδαίες μοιάζουν οι εξελίξεις

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες...

Περίπτερα, λαϊκές, ψιλικατζιδικα και όλο το λιανεμπόριο θα πρέπει μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου να προχωρήσουν σε αναβάθμιση των ταμειακών τους μηχανών εφόσον απαιτείται, και να ολοκληρώσουν την διασύνδεση με τα POS τους, καλώντας πιστοποιημένο τεχνικό για Φορολογικούς Ηλεκτρονικούς Μηχανισμούς (ΦΗΜ).

Στην κυβέρνηση θέλουν ολόκληρη την αγορά να δέχεται, υποχρεωτικά, άμεσες ψηφιακές πληρωμές ακόμα και για συναλλαγές ελάχιστης αξίας, όπως σε περίπτερα η ψιλικαντζίδικα!

Η νέα εποχή του ψηφιακού χρήματος μπαίνει για τα καλά και αυτό το έτος δείχνει πως θα είναι χρονιά ορόσημο, καθώς αναμένονται περισσότερες ανακοινώσεις για το θέμα!!!

Άλλωστε εδώ και πολύ καιρό, παρέες νεών και όχι μόνο, ακόμα και σε εξόδους που κάνουν, δεν βγάζουν μετρητά,  αλλά ο καθένας πληρώνει το ακριβές ποσό που του αναλογεί ψηφιακά για να γλυτώσουν την ταλαιπωρία και τις παρεξηγήσεις μεταξύ τους!!!

Κατά τα φαινόμενα αλλά και κατά τα σχέδια της κυβέρνησης, το νέο ρεύμα πληρωμών ήρθε όχι μόνο για να μείνει αλλά και για να εξαπλωθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της οικονομικό-κοινωνικής ζωής!!!

Θέλουν η κοινωνία να εθιστεί στις ψηφιακές πληρωμές ακόμα και για την αγορά ενός καφέ στο χέρι ή και μιας τσίχλας!!! Γιατί άραγε;

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί