Ψηφιακή ταυτότητα θα συνδέεται με τον τραπεζικό μας λογαριασμό!!! ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τι έρχεται...

Ο παρουσιαστής του Sky News, Τζέιμς Μόροου, λέει ότι το σχέδιο του ΟΗΕ να χρησιμοποιήσει ένα παγκόσμιο σύστημα ψηφιακής ταυτότητας που συνδέεται με τραπεζικούς λογαριασμούς είναι «παρόμοιο» με ορισμένες από τις ιδέες που προτάθηκαν από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Η ψηφιακή ταυτότητα αργότερα δεν αποκλείεται να εμφυτεύεται, καθώς η τεχνολογία προχωρά!!!

«Ποια η σημασία των μετρητών για τις ατομικές μας ελευθερίες;», αναρωτιέται ο δημοσιογράφος και παραθέτει απόσπασμα με τον Γενικό Διευθυντή της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών, Agustín Carstens, ο οποίος αναφέρει:

«Η βασική διαφορά με το ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας είναι ότι η κεντρική τράπεζα θα έχει τον απόλυτο έλεγχο των κανόνων και των κανονισμών που θα καθορίζουν την χρήση αυτής της έκφρασης της ευθύνης της κεντρικής τράπεζας και επίσης θα διαθέτουμε την τεχνολογία για να την επιβάλουμε. Τα δύο αυτά ζητήματα είναι εξαιρετικά σημαντικά κι αυτό δημιουργεί μια τεράστια διαφορά σε σχέση με το τι είναι τα μετρητά».

Όπως τονίζεται στα ρεπορτάζ τα Ηνωμένα Έθνη ανυπομονούν να εισαγάγουν ένα παγκόσμιο σύστημα ψηφιακής ταυτότητας που θα συνδέεται με τους ιδιωτικούς τραπεζικούς λογαριασμούς…

Δείτε καθώς τα πάντα έχουν ήδη δρομολογηθεί:

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί