Ψηφιακά χρήματα: Τότε θα απαγορεύουν την πρόσβαση σε περιουσιακά δεδομένα! «Βόμβα» από ΗΠΑ, vid

Δείτε τι φέρεται να έρχεται

Η βουλευτής των Ρεπουμπλικάνων, Marjorie Taylor Greene, ξέσπασε σχετικά πρόσφατα στο αμερικανικό κοινοβούλιο για την ψηφιακή εποχή που έρχεται στις ΗΠΑ (και την Ευρώπη), λίγο πριν τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου! 

Όπως είπε μεταξύ άλλων:

«Εγείρομαι για την στήριξη του νόμου του «CBDC» και την (νομοθετική) πράξη κατά της επιτήρησης. Αυτό θα είχε τη δυνατότητα απαγόρευσης των μη  εκλεγμένων γραφειοκρατών της Ομοσπονδιακής Τράπεζας από  την έκδοση ψηφιακού νομίσματος της κεντρικής τράπεζας, το οποίο  θα κατέστρεφε το δικαίωμα των Αμερικανών σε προσωπικά  οικονομικά δεδομένα.

Το «CBDC», αποτελεί την ψηφιακή  μορφή ενός κρατικού νομίσματος το οποίο έχει σχεδιαστεί και εκδοθεί από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και,  καταγράφεται σε “καθολικό” (λογιστικό βιβλίο) το οποίο ελέγχεται  από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση. Με άλλα λόγια, εάν  ένας πολιτικός εχθρός του βαθέως κράτους ή, ας πούμε  ένα δημοκρατικό καθεστώς, αναφέρει ή πράττει κάτι το οποίο δεν είναι εγκεκριμένο, η κυβέρνηση είναι σε θέση να απαγορεύσει την χρήση των κυβερνητικά ελεγχόμενων ψηφιακών  χρηματοοικονομικών περιουσιακών τους στοιχείων, ή απλά να τους τα αφαιρέσει»!

Δείτε την συγκλονιστική συνέχεια:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί