«Ψεκασμένο» ΒΙΝΤΕΟ για τα εμβόλια από τον Elon Musk – Έγινε χαμός!

Αν το έβαζε πριν ένα ή δύο χρόνια θα του έβαζαν και τη στάμπα του «HOAX» με μεγάλη ευκολία.

Ο Έλον Μασκ δημοσίευσε ένα βίντεο την Τρίτη στο Twitter, θίγοντας την αρχική φρενίτιδα και έπειτα τις…κωλοτούμπες των ΜΜΕ ανά τον κόσμο με την…αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά του covid.

Το βίντεο, που προκάλεσε “χαμό σχολίων”, ξεκινά με άρθρα που υποστηρίζουν ότι οι δόσεις ήταν “100% αποτελεσματικές” στην πρόληψη “θανάτων” και “νοσοκομειακής νοσηλείας” και καθώς συνεχίζεται το βίντεο, τα ποσοστά πέφτουν μέχρι να εμφανιστεί ένα ποσοστό αποτελεσματικότητας μόλις 20%.

Οι τίτλοι στα βίντεο δείχνουν τελικά ολόκληρα έθνη να σταματούν τις δοκιμές τους για τις δόσεις κορωνοεμβολίων και να αναστέλλουν εντελώς τη χρήση τους.

Εν συνεχεία έγραψε σε άλλο ποστάρισμά του τα εξής:

«Η ανησυχία μου ήταν περισσότερο η εξωφρενική απαίτηση ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο και πολλαπλές δόσεις για να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν οτιδήποτε.

Μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο να ακυρώσει την εκτελεστική εντολή του Μπάιντεν, η SpaceX και πολλές άλλες εταιρείες θα αναγκάζονταν να απολύσουν όποιον αρνιόταν να εμβολιαστεί!

Δεν θα το κάναμε. Θα προτιμούσα να πάω φυλακή παρά να απολύσω καλούς ανθρώπους που δεν ήθελαν να τους εμβολιάσουν.

Όσο για τον εαυτό μου, πέρασα τον Covid πριν βγει το εμβόλιο (είχα ήπια συμπτώματα κρυολογήματος) και έπρεπε να κάνω τρία εμβόλια για τα ταξίδια. Η τρίτη δόση παραλίγο να με στείλει στο νοσοκομείο.

Πόσοι άλλοι άνθρωποι εκεί έξω έχουν συμπτώματα που στην πραγματικότητα προέρχονται από το εμβόλιο ή τη θεραπεία για τον Covid, και όχι από τον ίδιο τον Covid;

Όσο για όσους δεν έκαναν κανένα εμβόλιο, μόλις κέρδισαν έναν αριθμό ρεκόρ από γκραν σλαμ…

Δεν είναι ότι δεν πιστεύω στα εμβόλια – πιστεύω. Ωστόσο, η θεραπεία δεν μπορεί να είναι δυνητικά χειρότερη από την ασθένεια. Και ο δημόσιος διάλογος για την αποτελεσματικότητα δεν πρέπει να κλείσει.

Υπάρχει επίσης μεγάλη δυνατότητα για τη θεραπεία πολλών ασθενειών χρησιμοποιώντας συνθετικό mRNA».

pixabay photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί