Πρόβα ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ! Ο πιο μαζικός παγκόσμιος εμβολιασμός ξεκινά – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Οι κυβερνήσεις του κόσμου σε πλήρη συνεργασία με την διεθνιστική τάξη πραγμάτων – Ξεκινά η Βρετανία

Μία πρώτης τάξεως πρόβα για άλλα πράγματα, τα οποία ενδέχεται να μας πλασάρουν μετά το εμβόλιο: Ο πιο μαζικός παγκόσμιος εμβολιασμός όλων των εποχών ξεκινά.

Η αρχή θα γίνει από την Βρετανία, η οποία ξεκινάει την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου. Μετά το πράσινο φως που άναψε στο εμβόλιο των Pfizer / BioNTech, η βρετανική ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA) οι Αρχές ετοιμάζουν τα κέντρα εμβολιασμού σε νοσοκομεία του εθνικού συστήματος υγείας (NHS) και των ενόπλων δυνάμεων.

Ειδικά ψυγεία για την μεταφορά εμβολίων με την ένδειξη «εξαιρετικά επείγον» έκαναν την εμφάνισή τους στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Φιαλίδια των εμβολίων βρίσκονται σε χώρες όπως η Ινδία.

Το αμερικανικό υπουργείο Μεταφορών ανακοίνωσε ότι είναι ήδη έτοιμο για την άμεση και μαζική αποστολή εμβολίων κορωνοϊού σε όλες τις ΗΠΑ.

Στην Ελλάδα είναι έτοιμα τα πρώτα επτά ψυγεία που θα φιλοξενήσουν 100.000 εμβόλια, ενώ έρχονται άλλα επτά.

Εικόνες από πολλές γωνιές του κόσμου κατακλύζουν το διαδίκτυο! Τα εμβόλια διαμοιράζονται με πρωτοφανή ταχύτητα, πρωτόγνωρη στα ιατρικά χρονικά.

Οι κυβερνήσεις του κόσμου, σε πλήρη συνεργασία με την διεθνιστική τάξη πραγμάτων, έχουν σχεδιάσει ολόκληρες επιχειρήσεις για να εμβολιαστεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί