οι οποίοι κατηγορούνται για «προκλητικές» αναρτήσεις στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης σε σχέση με την πανδημία του νέου κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών.
«Στη διάρκεια των 42 τελευταίων ημερών, 6.362 λογαριασμοί στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης έχουν εντοπιστεί, 855 ύποπτοι έχουν ταυτοποιηθεί και 402 άνθρωποι έχουν συλληφθεί», ανέφερε σε μια ανακοίνωση το υπουργείο.
Οι αρχές στην Τουρκία έχουν εξαπολύσει αδιάκοπο κυνηγητό για τον εντοπισμό ανθρώπων που φέρονται να διαδίδουν φήμες για τον ιό ή επικρίνουν τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση.
Στα τέλη Μαρτίου, ο υπουργός Εσωτερικών είχε πει πως άλλοι 410 άνθρωποι είχαν συλληφθεί με βάση παρόμοιες κατηγορίες με αυτές που αναφέρονται σήμερα.
Η Τουρκία έχει καταγράψει περισσότερους από 2.800 θανάτους που συνδέονται με τον νέο κορωνοϊό και τουλάχιστον 110.000 κρούσματα.
(φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι ευχές της Κίμπερλι Γκιλφόιλ για την Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821
- Η Μόσχα δεν έχει ενημερωθεί από το Ιράν για το σχέδιο 15 σημείων των ΗΠΑ
- Ο παράξενος λόγος που ένα χωριό στο Τέξας σταμάτησε πλέον να λαμβάνει από το υπ. Μεταφορών νέες πινακίδες οδικής κυκλοφορίας
- Ενεργειακός «πόλεμος» – Ο Όρμπαν πήρε απόφαση «φωτιά» κατά της Ουκρανίας
- Ο Σάντσεθ δηλώνει ότι ο Νετανιάχου θέλει να προκαλέσει στον Λίβανο “την ίδια καταστροφή” με τη Γάζα
- Αφιέρωμα της New York Post στις ανθισμένες ροδακινιές της Ελλάδας: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο» – ΦΩΤΟ
- Τι έτρωγαν οι μη προνομιούχοι κάτοικοι της Μεσοποταμίας πριν από 5.000 χρόνια; Ερευνητές λένε ότι έχουν την απάντηση
- Ξένος ρωτάει τους Ινδούς πού να πετάξει τα σκουπίδια και παίρνει επική απάντηση! vid
- Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας – ΦΩΤΟ
- Ν. Κακλαμάνης για την 25η Μαρτίου: Η συνέχεια του ’21 αποτελεί τη μεγαλύτερη τιμή για τον ιστορικό αγώνα των ηρώων του









