Προσέφεραν λεφτά σε επιστήμονες για να πουν ψέματα για τον COVID!!! Νέα ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ

Αφού λένε ψέματα για τον COVID, γιατί να λένε την αλήθεια σε όλα τα υπόλοιπα;;;

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) προσφέρθηκε να πληρώσει τους αναλυτές προκειμένου να θάψoυν τα ευρήματά τους ότι ο COVID-19 πιθανότατα διέρρευσε από ένα εργαστήριο στη Γουχάν της Κίνας, σύμφωνα με νέα μαρτυρία πληροφοριοδοτών στο Κογκρέσο, την οποία αναδεικνύει η New York Post!

Με άλλα λόγια πράκτορες προσέφεραν λεφτά σε «ειδικούς» για να κρύβουν ή, γιατί όχι, να χλευάζουν ως «ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ», την προέλευση του COVID, υπό το πρόσχημα του οποίοι επέβαλλαν μέτρα περιορισμού και εμβολιασμούς!!!

Ανώτατο στέλεχος της CIA είπε στους ηγέτες των επιτροπών της Βουλής ότι η υπηρεσία του προσπάθησε να πληρώσει έξι αναλυτές που βρήκαν ότι ο SARS-CoV-2 πιθανότατα προήλθε από εργαστήριο της Γιουχάν, εάν άλλαζαν θέση και έλεγαν ότι ο ιός μεταπήδησε από ζώα σε ανθρώπους, σύμφωνα με επιστολή που εστάλη την Τρίτη στον διευθυντή της CIA Γουίλιαμ Μπερνς.

Ο Πρόεδρος της Επιλεκτικής Υποεπιτροπής για την Πανδημία του Κορωνοϊού Μπραντ Γουένστρουπ (Ρ-Οχάιο) και ο Πρόεδρος της Μόνιμης Επιλεγμένης Επιτροπής Πληροφοριών, Μάικ Τέρνερ (Ρ-Οχάιο) ζήτησαν όλα τα έγγραφα, τις επικοινωνίες και τις πληροφορίες πληρωμής από την Ομάδα Ανακάλυψης COVID της CIA έως τις 26 Σεπτεμβρίου.

«Ο πληροφοριοδότης ισχυρίστηκε ότι προκειμένου να καλλιεργηθεί κλίμα αβεβαιότητας στο κοινό, δόθηκε σε μέλη της Ομάδας ένα σημαντικό χρηματικό κίνητρο να αλλάξουν την θέση τους (να μην πουν δηλαδή πως ο COVID προήλθε από εργαστήριο)», τόνισαν, σημειώνοντας ότι οι αναλυτές ήταν «έμπειροι αξιωματικοί με σημαντική επιστημονική πείρα».

Ο Wenstrup και ο Turner ζήτησαν επίσης έγγραφα και επικοινωνίες μεταξύ της CIA και άλλων ομοσπονδιακών υπηρεσιών, όπως το State Department, το FBI, το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και το Υπουργείο Ενέργειας.

Σε ξεχωριστή επιστολή, οι ηγέτες της επιτροπής της Βουλής αναγνώρισαν τον πρώην επικεφαλής της CIA, Άντριου Μακρίδη, ότι «έπαιξε κεντρικό ρόλο» στην έρευνα για τον COVID και του ζήτησαν να καθίσει για να ανακριθεί.

«Στην CIA δεσμευόμαστε στα υψηλότερα πρότυπα αυστηρότητας, ακεραιότητας και αντικειμενικότητας. Δεν πληρώνουμε αναλυτές για να καταλήξουν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα», διατείνεται η Διευθύντρια Δημοσίων Υποθέσεων της CIA, Τάμι Κούπερμαν Θορπ, σε δήλωσή της στην The Post. «Λαμβάνουμε αυτούς τους ισχυρισμούς εξαιρετικά σοβαρά και τους εξετάζουμε. Θα κρατήσουμε τις επιτροπές εποπτείας του Κογκρέσου μας κατάλληλα ενημερωμένες».

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί