Προσδεθείτε! Στην Ρωσία ξεκίνησε η μετατροπή του αθλητισμού! Καιρός γαρ ουκ έστι (video)

Ο κόσμος θα αλλάξει! Σε αυτό συμφωνούν τόσο η Παλαιά όσο και η Νέα Τάξη

Έφτασε η ώρα για την έναρξη των πρώτων «Παιχνιδιών του Μέλλοντος» στην ρωσική πόλη Καζάν, που συνδυάζουν cyber sports και κλάδους του κλασσικού αθλητισμού σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στον πλανήτη!!!

Η τελετή έναρξης των Αγώνων του Μέλλοντος 2024, της διεθνούς εκδήλωσης κυβερνοαθλητισμού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη ρωσική πόλη Καζάν. Η εναρκτήρια εκδήλωση συγκέντρωσε πάνω από 2.000 αθλητές από περίπου 270 ομάδες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα αγωνιστούν σε 21 διαφορετικά αθλήματα, σύμφωνα με τον διοργανωτή.

Οι αγώνες θα λάβουν χώρα με χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, ψηφιακού περιβάλλοντος και φυσικής δραστηριότητας.

Η ρομποτική, η επαυξημένη και η εικονική πραγματικότητα και η τεχνητή νοημοσύνη πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στους Αγώνες, οι οποίοι αναμένεται να έχουν συνολικό έπαθλο 25 εκατομμυρίων δολαρίων (23,4 εκατομμύρια ευρώ).

Μάλιστα, για αυτό το γεγονός -και αυτό είναι το πιο σημαντικό- αίρεται η λίστα των φιλικών και μη φιλικών χωρών! Στο Καζάν βρίσκονται Λιθουανοί, Λετονοί, Αμερικανοί, Γερμανοί και άλλοι , ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! Η Ρωσία βγαίνει μπροστά για την νέα ψηφιακή εποχή και την «παγκόσμια ειρήνη», την οποία μπορεί να προσφέρει η… τεχνολογία (ΕΔΩ το σχέδιο για την τεχνητή νοημοσύνη)!

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε στην τελετή έναρξης, χαρακτηρίζοντας την εκδήλωση «ένα δώρο από την Ρωσία στην παγκόσμια αθλητική οικογένεια». Σημείωσε ότι τα παιχνίδια ήταν απαλλαγμένα από πολιτικούς λόγους, κάθε είδους διακρίσεις και δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Τα Games of the Future 2024, που προγραμματίζονται από τις 21 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου, χωρίζονται σε πέντε κατηγορίες: αθλήματα, τακτική, στρατηγική, τεχνολογία και ταχύτητα, ενσωματώνοντας στοιχεία ηλεκτρονικών αθλημάτων και τεχνολογίας VR/AR, σύμφωνα με τον διοργανωτή της εκδήλωσης. 

Τελικός στόχος δεν αποκλείεται να είναι η πλήρης ψηφιοποίηση των αθλημάτων!

Δείτε βίντεο από τον αθλητισμό του μέλλοντος, καθώς τα πάντα αλλάζουν στον πλανήτη και σε αυτό συμφωνούν ΟΛΕΣ οι υπερδυνάμεις, όπως και τα δύο κέντρα που τις ελέγχουν/στηρίζουν:

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί