Προχωρά η κυβέρνηση Μπάιντεν με την δημιουργία του υπουργείου Αλήθειας, το οποίο θα μοιάζει με αντίστοιχα τμήματα ελέγχου της ελεύθερης άποψης, όπως στην Σοβιετική Ένωση και την Ανατολική Γερμανία.
Στο βίντεο, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής, Ραντ Πολ, επέκρινε τους διεθνιστές της Ουάσινγκτον: «Σκεφτείτε όλες τις συζητήσεις και τις διαφωνίες που είχαμε τα τελευταία 50 χρόνια στην χώρα μας. Επιλύουμε [τις διαφωνίες μας] συζητώντας τες. Δεν τα επιλύουμε με το να είναι η κυβέρνηση ο διαιτητής… Νομίζετε ότι ο αμερικανικός λαός είναι τόσο ανόητος που χρειάζεται να τους πείτε ποια είναι η αλήθεια;».
Ο γερουσιαστής αναφέρθηκε επίσης στην παραπληροφόρηση σε σχέση με την Ρωσία, η οποία μεταφέρει την προπαγάνδα και το ψέμα και όχι την αλήθεια στον αμερικανικό λαό!
Δείτε αποσπάσματα, καθώς η Αμερική διολισθαίνει σε βαθιά δικτατορία, χάος, με τον παγκόσμιο πόλεμο να αχνοφαίνεται στο βάθος!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















