Προς ΚΡΑΧ οι ΗΠΑ, ουρλιάζουν κατά Μπάιντεν οι άνθρωποι της ενέργειας – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Με πρόσχημα την Ρωσία φέρνουν χάος…

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αντιμετωπίζει αυξανόμενη κριτική από Ρεπουμπλικάνους και άλλους επικριτές που ισχυρίζονται ότι οι περιοριστικές ενεργειακές πολιτικές του από την ανάληψη των καθηκόντων τους είχαν ως αποτέλεσμα οι αμερικανικές εταιρείες να έχουν λιγότερα κίνητρα να παράγουν περισσότερο πετρέλαιο εν μέσω πίεσης στις ενεργειακές αγορές.

Οι  ενεργειακές πολιτικές της κυβέρνησης Μπάιντεν θα χρησιμεύσουν τελικά στην επιδείνωση της πετρελαϊκής κρίσης, προειδοποίησε ένας ειδικός, την ώρα που η Ουάσινγκτον τα ρίχνει όλα στην Ρωσία!!!

Το κατεστημένο απέτυχε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την τόνωση της παραγωγής, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Πετρελαίου και Αερίου των ΗΠΑ, Τιμ Στιούαρτ.

«Οδηγεί σε αδιέξοδο αυτή η πολιτική, θα κάνουν κάτι για να αυξήσει την παραγωγή; Και η απάντηση είναι όχι… στην πραγματικότητα θα επιδεινώσουν το πρόβλημα», δήλωσε ο Stewart.

Δείτε το βίντεο καθώς η κατάσταση φουντώνει στις ΗΠΑ, με τους διεθνιστές με πρόσχημα τον πόλεμο στην Ουκρανία να εξαθλιώνουν τους λαούς της Δύσης για να φέρουν χούντα:

photo pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί