ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ο covid «ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ» και είπαν «σε τι ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ πραγματικότητα ζω;», vid

Και εκπαίδευση για τα χειρότερα που έρχονται...

Ο James Patrick συζητά, στην αμερικανική διαδικτυακή εκπομπή “The Highwire”, το νέο του ντοκιμαντέρ, Nitrogen 2000, το οποίο υπογραμμίζει τη δαιμονοποίηση των εκπομπών αζώτου από την ολλανδική κυβέρνηση στο όνομα του περιβαλλοντισμού και τις κολοσσιαίες επιπτώσεις στους αγρότες, την αλυσίδα εφοδιασμού και τις παγκόσμιες ελλείψεις τροφίμων.

Φιλοξενούμενος από τον παρουσιαστή, Del Bigtree, ερωτήθηκε για την δίχρονη εμπειρία της κορωνοχούντας, η οποία άνοιξε διάφορες “δυστοπικές κερκόπορτες” στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

«Η πανδημία αφορούσε με πολλούς τρόπους τον έλεγχό μας. Κάποιοι θα πουν ότι απλά ήταν ένα πείραμα, ότι φοράμε μάσκες για κανένα λόγο, κρατάμε αποστάσεις ο ένας από τον άλλον ακόμα κι όταν δεν υπάρχει επιστημονική λογική(….)Θεωρείτε ότι αυτούς τους ανθρώπους στους οποίους είμαστε εναντίον, οι ΜΚΟ, ο Bill Gates, οι επικεφαλείς του κόσμου, δουλεύουν όλοι μαζί; Πιστεύετε ότι είναι παζλ ή κάτι τυχαίο;».

Τι απάντησε:

«Πιθανόν πριν από τον covid να έλεγα ναι, αλλά νομίζω ότι είναι συντονισμένο. Ναι, λοιπόν πιστεύω ότι όλο αυτό ξύπνησε πολλούς ανθρώπους. Τι συμβαίνει εδώ; Σε ποιά δυστοπική πραγματικότητα ζω;».

(φωτο:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί