“ΠΡΟΟΔΟΣ”! Γεγονός το πρώτο ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ κατάστημα στην Ελλάδα ΧΩΡΙΣ πωλητές και μετρητά

Τύφλα να'χουν τα σούπερ μάρκετ της Amazon...

Το πρώτο πλήρως ρομποτικό Physi-Digital κατάστημα μικρολιανικής στην Ελλάδα ξεκίνησε τη λειτουργία του στην οδό Αγία Φωτεινής, στην Νέα Σμύρνη.

Το i-mall Micro Market είναι μια 100% ελληνική ιδέα σχεδιασμένη και υλοποιημένη στο μεγαλύτερο ποσοστό από μια ομάδα 30 Ελλήνων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρώτο Physi-Digital κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του στην περιοχή της Νέας Σμύρνης στην Αττική με στόχο να επεκταθεί σε ολόκληρη την χώρα καθώς και στις 5 ηπείρους.

Πρόκειται για ένα πλήρως αυτοματοποιημένο κατάστημα λιανεμπορίου που λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, μόνο με ανέπαφες συναλλαγές.

Πίσω από τη σύλληψη και τον σχεδιασμό της ιδέας είναι ο Δημήτρης Καραβασίλης (DK Consultants Group) ο οποίος μαζί με μία ομάδα νέων ανθρώπων έκαναν πράξη την ιδέα αυτή. Για την πραγματοποίηση αυτού του φιλόδοξου project μια ομάδα 25 ατόμων τα τελευταία 3 χρόνια επεξεργάζονται τις τάσεις αγοράς και «ιχνηλατούν» τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, ενός κοινού απόλυτα τεχνολογικά «ενεργού».

Τα i-mall Micro Market λειτουργούν από απόσταση (fully remote) αφού όλες οι λειτουργίες πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως από τον ιδιοκτήτη τους με πλήρη έλεγχο μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. Αξιοποιώντας την εξελιγμένη IoT τεχνολογία των ρομποτικών συστημάτων – πωλητών σε συνδυασμό με το ειδικό λογισμικό της i-mall εφαρμογής και του software, προσφέρουν όλο το 24ωρο, ταχύτητα στην εξυπηρέτηση και ασφάλεια, συστήνοντας με online έλεγχο στατιστικά δεδομένα επέμβασης και πλήρους διαχείρισης του καταστήματος, φέρνοντας στο καταναλωτικό κοινό τα πρώτα παγκοσμίως καταστήματα μικρολιανικής χωρίς ανθρώπινη παρουσία.

Ορισμένες από τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρουν είναι οι εξής:

διαθεσιμότητα προϊόντων 24/7/365,

ανέπαφες συναλλαγές,

πληρωμή με i-mall coins/wallet,

ηλεκτρονικό χαρτζιλίκι και i-mall coin sharing κάνοντας χρήση blockchain technology,

εύκολη πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ),

προσωποποιημένες προσφορές ανά καταναλωτή και εξατομικευμένο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών,

αυτόματη UV αποστείρωση όλων των προϊόντων και παραγγελία από touch screen οθόνες ή mobile app.

Τα i-mall Micro Market απευθύνονται σε όλους τους καταναλωτές οι οποίοι κάνοντας χρήση των προσωποποιημένων εφαρμογών, μέσα από τις λειτουργίες του κινητού τους τηλεφώνου, απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία αγοράζοντας τα απαραίτητα για την καθημερινότητά τους.

(scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί